Értesítés új tartalomról

Új szolgáltatás került beüzemelésre a GevaPC honlapon: értesítő a honlapra felkerült tartalomról, regisztrált felhasználóknak. Az értesítéssel szeretném az eddigi regisztrációkat megköszönni, s egyben ezzel megkönnyíteni is a dolgotokat: mostantól a mail fiókjaitokba kaphatjátok új tartalom felkerüléséről az értesítést, amelyből egyetlen kattintással, s bejelentkezve a honlapra, ezt el is tudjátok érni. Hetente kb. 2 új tartalom került fel a honlapra 2006.aug végi indulása óta, de minimum 1/hét mindig, így a beállítások szerint, már az új tartalom felkerülésének napján menni fog az értesítés e-mailben (2007.06.02-től), az alábbiak szerint.

Egy napon belül értesítést kaphatsz a GevaPC honlapra felkerült új tartalomról:

  • A regisztrált felhasználók a saját adataiknál állíthatják be az e-mailben küldendő értesítést, 'Értesítéseim' címkéjű lapon.
  • Beállíthatják, hogy a szerkesztők, admin által beküldött tartalmakról kérnek e-mail-ben értesítőt és/vagy a regisztrált felhasználóktól érkező hozzászólásokról.
  • A felkerült tartalomról mit kérnek az értesítő e-mailben:
    • Az új tartalomnak csak a címét;
    • Az új tartalom címét + bevezetőjét;
    • Az új tartalom címét + teljes tartalmát (Törzsét);
    Erről a blogbejegyzésről már minden felhasználó kap értesítést, az új tartalom címe + bevezető formájában, természetesen annak linkjével együtt.
  • Az értesítő e-mail a regisztrációnál megadott mail címre fog menni. A megadott e-mail címet szintén a saját adatoknál lehet módosítani, amelynek a linkjét bejelentkezést követően a baloldali menüben, saját menüdben, a felhasználói neveddel fémjelzett menüben találod.
A megjelenő írásokat Te magad is befolyásolhatod, jelezd a Kérdezze+ fórumban, vagy írj mail-t Geva űrlapjáról. Köszönöm az eddigi észrevételeket, jelzéseket :-) Váljék kedves egészségetekre :-)