Sürgős !!!

Lenne néhány kérdésem:

11. feladat:
Oldja meg, hogy a munkalap ablakának függőleges gördítésekor az első sor azonosítói mindvégig láthatók maradjanak. Vízszintes irányú gördítéskor az első oszlop maradjon látható!

13.feladat:
Írjon az F2-es cellába képletet, mellyel a budapesti értékek darabszámát jeleníti meg!

35. feladat :
Jelenítse meg a H oszlopban képlet segítségével a „SOK” szót akkor, ha a feltüntetett engedélyszámok minden évre meghaladják az átlagot!

64. feladat:
Importálja a megadott nevű táblázatot a megadott helyről, és helyezze el az A30-as cellától kezdődően!

73.feladat:
Oldja meg, hogy a munkalap ablakának függőleges gördítésekor az első sor tartalma mindvégig látható maradjon!

Várom a válaszokat, köszönöm a segítséget.

1. Rögzíteni kell az ablaktáblát, hogy az első sor vagy sorok és első oszlop vagy oszlopok maradjanak a képernyőn a gördítésnél is. - Az aktív cellának abban a sorban és oszlopban kell lennie a parancs kiadása előtt, amelyik elsőként 'eltűnhet' a gördítéssel a képernyőről. pl.: ha az első sor és első oszlop a maradó, akkor a B2-es cellában kell lennie az aktív cellának(11.fel) míg a 73-as feladatnál az A2 cellában... - A parancsot Office 2003 és kisebb verziónál az Ablak menüben keresd, az Office Vista-ban a Nézet-hez tették és Panelek rögzítése alatt... [img_assist|nid=1041|title=Sor-, oszlop rögzítése Vistában|desc=|link=none|align=left|width=480|height=220] A 13-as feladathoz a Darabteli() függvényt használd, a 35-ös egy tipikus Ha() függvényes feladat, és a 64-eshez kevés infót adtál meg, hogy gyorsan meg lehessen válaszolni :-( saccperkábé: tedd az aktív cellát az A30-as cellába és add ki az importálás parancsot (fájl menüből). A tallózó ablakban navigálj el a megadott tábláig, ... Geva