Miért válaszd az Online nyerőgépeket?

Online nyerőgépek - miért válaszd?

A nyerőgépes játékok töténetében az online nyerőgépek egy új dimenzióját nyitották meg a szórakozásnak. A klasszikus nyerőgépek - fizikai mivoltukban - maradtak, az online változat egyre népszerűbb, sőt, az igazi kaszinókban is elérhetőek immár.

Bőséges a választék az itthonról elérhető netes nyerőgépek terén. Egy-egy felületen kizárólag online nyerőgépekkel találkozhatsz, de az online kaszinók kínálatában is ott vannak.
Olvass tovább és elmondom miért válaszd az online nyerőgépeket :-)

Az Online nyerőgépeknél az előny

Hallottál a félkarú rablóról? :-)

Hogy ne hallottál volna! Valamikor a kaszinókban olyan nyerőgépek voltak, amelyeknél egy karral(félkarral, mert csak egy volt belőle) lehetett indítani a játékot. Kisebb vagy nagyobb erővel jól meg kellett húzni azt a kezdéshez.
- csak halkan jegyzem meg, hogy az online félkarú rablót egy gombbal lehet indítani :-)

A régi rabló(rabló mert mindenki nem nyert, sokakat kifosztott mire valaki sokat nyert vele), tehát a klasszikus félkarú rabló, a kar meghúzására forgó tárcsákat hozott lendületbe. Tehát ezeket a tárcsákat pörgeted, és az egyes tárcsákon lévő szimbólumok azok, amelyekből egyformákat kell kipörgetned. A sor nyerő kombinációt hozhat létre.

Mindehhez hasonlóan működnek az online nyerőgépek, mechanikus alkatrészek nélkül :-). Valójában mindegyik egy-egy szoftver, applikáció. Előnyei:

 • Roppant egyszerű a játék az online nyerőgéppel, nagy élményt ad, szórakoztató.
 • Nagyon sok játék létezik(a mechanikus tárcsa helyett applikációk, szoftverek), sokkal változatosabb szórakozást biztosítanak, mint a kaszinók nyerőgépei.
 • Otthonod nyugalmából, időben bármikor játszhatsz velük, online nincs nyitvatartás.
 • A játék célja pl., hogy azonos szimbólumok jelenjenek meg a nyerőgép sorában. Ez valójában nem függ sem a tudásodtól, sem egyéb szándékos vagy meggondolt cselekedeten. Ebben az értelemben ez egy szerencsejáték. Könnyedén nyerhetsz, de veszíthetsz is.
 • Nyerőgépenként változó számban, de ingyenes játékra is van lehetőség, tehát tét nélkül kipróbálhatók.
 • A nyeremény is változatos lehet: pénz(nyerő típusú gépek) vagy valamiféle bónusz, idő, plussz játék, stb
 • A lehetőségek sora bőven meghaladja a játéktermi nyerőgépekét.

Online nyerőgépek a szórakozáshoz, nyeréshez

Az Online nyerőgépek típusai

Számuk megszámlálhatatlan :-), hiszen csak az emberi fantázia szab határt - tehát nincs határ - az újabb és újabb példányoknak. Most a típusaikba tekintsük be. Az online nyerőgépek egy-két jellemzőjét befolyásolja, melyik típusba tartozik.

A legnépszerűbbek:

Tárcsák számáról elnevezett nyerőgépek

Az online nyerőgépeket - akárcsak a hagyományos nyerőgépeket, grafika és hanghatások jellemzik. A látvány és a hang összhatása hatásos játék élményt ad. Megtartja a játékosokat vagy más játékok felé tereli.

 • Klasszikus 3 tárcsás nyerőgép: az írás elején emlegetett félkarú rabló mintájára készült. Egyszerű grafikával, 3 azonos szimbólumnak kell egy sorba megjelennie, a nyereményhez.
 • 4-5 tárcsás gép - itt a tárcsák számával megegyező szimbólomnak kell egy sorba kerülnie, a gép megállását követően.
  A nyerőgép szimbólumai egy-egy témából kerülnek összeállításra, a témához illő aláfestő zenével, hanghatásokkal. A szimbólumok végtelen kombinációja, pl kiegészítve azokat ikonokkal, sok-sok variációra adnak lehetőséget, sosem fogod őket megunni. A szimbólumok témája lehet pl kalózos, koboldos, sci-fis, ...vagy éppen egy képregény, mozifilm, TV-sorozat, vagy könyv témája.

Gyümölcsös online nyerőgépek

A szimbólumok gyümölcsök, cseresznye, alma, körte, szilva, ...

Funkcióit illetően viszonylag egyszerűek, ezzel együtt élvezetes játékra ad lehetőséget. Alapvető konstrukciója csak ritkán változik, ám ha elsajátítasz egyet, akkor könnyedén el fogsz boldogulni minden online nyerőgépen.

Jackpotos online nyerőgépek

Extra nyerésre ad lehetőséget a jackpot. Változó értékű lehet, ám mindenképpen a főnyereményt jelenti. A jackpot lehetőségét sokszínűen lehet a játékos kedvű publikum elé tárni, pl jackpot, amely óránként biztosan kiosztásra kerül. Az összege biztosan csábító és vonzó nagyságú(van aki csupa nagybetűvel írja JACKPOT, külön írva is találkozhatsz ezzel a fogalommal jack pot vagy JACK POT).

A típusokról csak ennyit, alaposan nézz utána a játékszabályoknak és a lehetőségeknek, ott és akkor mielőtt elkezdenél játszani, legkésőbb akkor, amikor pénzt töltesz fel fiókodba.

Online nyerőgépek fontos fogalmai

A játékszabályokat és az online felületek szabályait csak akkor tudod megérteni, ha ismered a téma fogalmait. Nézzünk néhányat, dölt formázással a megfelelő angol kifejezés/szó:

 • Egyenleg vagy balance: ez a felhasználói fiókodban lévő pénzösszeg, amellyel a továbbiakban gazdálkodhatsz. Feltöltéssel és nyereményekből jöhet össze.
 • Tárcsák  vagy reels: A játék abból áll, hogy a tárcsákat pörgeted, az egyes tárcsákon lévő szimbólumok azok, amelyekből (egyformákat) nyerő kombinációkat hozhatsz létre.
 • Kijelződoboz vagy display box: ez az, ami megmutatja mit pörgettél ki, s ha egyformák, akkor nyertél.
 • Tét vagy stake/maximum bet: ez az egyes pörgetések során felrakható összeg, pénz(nyerőgépenként más és más). Nagyobb tét nagyobb nyeremény kifizetést eredményezhet.
 • Pörgetés vagy spin: ez a gomb indítja el a mókát. Megnyomásával pörögni kezdenek a tárcsák, és remélhetőleg nagy nyeremények érkeznek.
 • ....

Összegezve

A játékok száma végtelennek tűnik, folyamatosan jönnek ki újabb és újabb példányok. Könnyen elérhetőek, egyszerűen használható és szórakoztató játékok játékok – ezért válaszd az online nyerőgépeket!

Ne sajnálj utánanézni hol és hogyan lehet online nyerőgépekkel játszani, mik a szabályok. Olvass pl fórumokon a nyerőgépekről! Ki és milyen véleményen van az egyes kaszinókról és nyerőgépes online felületekről.

Utolsó sorban, de nem végezetül, a fogalmakat meg kell tanulnod!

Utoljára módosítva: 
2021. augusztus 18. 14:23