Excellben, egy táblázatban hogyan tudok egyidejűleg két munkalapot megnyitni?

Szia!

Excellben, egy táblázatban hogyan tudok egyidejűleg két munkalapot megnyitni? Ha egy már nyitva van, újabb megnyitásakor becsukja a régit. Megpróbáltam ismét megnyitni az egész táblázatot, ekkor is csak egyet megnyitott, régit bezárta. Régen tudtam dolgozni együtt akár több lapon is.

Office 2003-asom van, Vista OP.rendszerrel.

Köszönöm
Anna

Kérdezze +: 

2007-es verzióban2007-es verzióbanHogyan próbáltad megnyitni a második munkalapot? (egy ablakban csak váltani lehet a munkalapok között - hol egyik van előtted - s ha váltasz - akkor a másik) 2002-esben2002-esbenA nyitott munkafüzetnél az Ablak menüben keresd az Új ablak parancsot. Ha rákattintasz, akkor az Excel megnyitja a teljes munkafüzetet egy új ablakban is. Ez látható a Tálcán is, :1 és :2 véget kap a két ablakban nyitvalévő ugyanazon munkafüzet. A két ablakot aztán már a windows ablakokra jellemző módon tudod átméretezni és megfelelően elhelyezve őket az Asztalon, egymás mellett látni és kezelni. Mindkét ablakban azt a munklapot jeleníted meg, amelyikre szükséged van. A leírtakat Excel 2002-ben és 2007-ben tudtam ellenőrizni, itt működött is, amint a képeken láthatod... Anna! A leírtak alapján sikerült? üdv Geva

Szia!

köszönöm megvan mit nem csináltam jól: az ablak menünél van olyan, hogy elrendezés, ott semmi nem volt beállítva. Most beállítottam, hogy aktív munkafüzet ablakai egymás mellett.
Naná, hogy teljesen egyszerű a megoldás, amin 2 napig variáltam és nem jöttem rá.

Köszönöm a segítséget.
További szép napot kívánok

Üdv
Anna