Adatbázis-kezelés 1. feladat

Sziasztok!
ECDL vizsgára készülök adatbázis-kezelésből és az 1. feladat 4. részénél elakadtam ami így szól:
4. Az Eladás tábla TermékID és a Termékek tábla Termékkód mezőjének segítségével kapcsolja össze a két adattáblát! A kapcsolat egy-a-többhöz típusú legyen!
Sajnos nem tudom hogyan kell összekapcsolni őket, mert nekem mindig egy-az-egyhez típusú lesz a kapcsolat. Ha tudtok légyszíves segítsetek ennek a megoldásában. Előre is köszönöm!
Üdv.: Zoz

, nem azzal lesz a gond! 1. Felveszed a kapcsolatok ablakba az újonnan elkészített Eladás táblát; 2. A kapcsolatok ablakban megfogod egérrel az Eladás tábla TermékID mezőjét és ráhúzod a Termékek tábla Termékkód mezőjére és ledobod --> a kapcsolat elkészült A létrejövő kapcsolat típusa vagy egy-az-egyhez vagy pedig egy-a-többhöz, s hogy melyik jön létre az attól függ, hogy hogyan lettek a kapcsolt mezők definiálva. - Ha a mező egyedi a táblában, akkor egy vele létrehozott kapcsolatban ő áll a kapcsolat egy oldalán; (vagy indexelt és nem lehet azonos vagy pedig kulcsmező) - Ha a mezőbe bevitt értékek tetszőlegesen többször is előfordulhatnak, akkor a kapcsolat több oldalát képezi; (nem kulcsmező, s ha indexelt akkor is lehet azonos) Valószínűnek tartom Zoz, hogy amikor létrehoztad az Eladás táblát majd mentettél, akkor a TermékID mező 'kineveződött' kulcsmezőnek. Ezt a kulcs jelölést kell levenni a mezőről - nem is volt feladat kulcs létrehozása - s ekkor a kapcsolat a létrehozáskor egy-a-többhöz kapcsolatot kapunk oly módon, hogy ez a TermékID mező a több oldala a kapcsolatnak, míg a Termék tábla Termékkód kulcsmezője áll a kapcsolat több oldalán.
  1. Először töröld a létrehozott kapcsolatot a két tábla között, hogy a kapcsolódó mezőt módosítani tudjad;
  2. Nyisd meg az Eladás táblát Tervező nézetben és a TermékID mezőről vedd le a kulcs jelölést;
  3. A kapcsolat ablakban immáron csak át kell húznod a TermékID mezőt a Termék tábla Termékkód mezőjére, s a megnyíló panelon a hivatkozási integritást bekapcsolnod.