Levelezés, e-mail

E-mail, válasz, továbbítás,... Levelezés az interneten magánban és levelezési listákon, csoportokban. Mit kell tartalmaznia egy e-mail-nek, mire kell figyelni, hol találom az infókat,...
Tudatos levelezés a netikett tükrében.
Gmail fiók keresés

A Gmail fiók keresés funkciója sokkal több lehetőséget rejt, mint elsőre gondolnánk. Nézzük pl mik azok a paraméterek a keresésnél!

Gmail körlevél a címtárból, névjegyek használatával

Gmail körlevél - Gmail kör e-mail - elkészítése IS 2 elemből hozható létre: közös tartalom + adatbázis a változó részekhez. PL egy meghívó, közös rész a rendezvény szövege, változó részek a címzett megszólítása, email címe,..

Gmail címtár - névjegyek

Gmail Címtár - beszéljünk csak a névjegyekről! Középpontban a névjegyek, a tényleges adatok helye a használatban, jól bevált gmail fiókunkban. Mondhatjuk minden levelező fiók tartalmaz címtárat, azon belül a névjegyek - vagy mésként nevezett - adatok forrása. Egy névjegy egy személy.

Email visszavonás - Gmail
Amikor gyorsan elkészül a válasz mail, egy villámgyors kattintás és már el is ment. Jártál már úgy, hogy ebben a pillanatban világosodott meg, kimaradt a mail-ből egy-két fontos mondat? Netán rákattintottál véletlenül az email küldés gombra, holott még be sem fejezted? ...majd magyarázkodhattál egy új üzenetben? most figyelj: a Gmailből visszahívható az elküldött email :-) erről írok most.
Gmail automatikus válasz az email-re

Legnagyobb örömömre tetszik a Google keresőnek ha róla és a kapcsolódó szolgáltatásokról írok, s persze hogy neki azért tetszik, mert nektek tetszik :-)

Ezt tanúsítja a csillagozott találat a gevapc.hu oldalairól, mindjárt a találati lista tetején.

Hangsúly, nyomatékIgen, lehet hangsúlyozni és nyomatékosítani az elektronikus levélben, természetesen jelekkel. Ahogyan érzelmeinket - vidámságunkat, szomorúságunkat, tréfáinkat kísérik a smiley-k, úgy jelezni tudjuk a hangsúlyt és nyomatékot írásunkban, szimbólumokkal. Erre a célra párosan használjuk a csillag és aláhúzás szimbólumokat, megjelölve a hangsúlyozni- vagy nyomatékosítani kívánt szöveg elejét és végét.

Flame off - egy jó ökölszabály"Légy konzervatív a küldésben és légy liberális a fogadásban. Ne

Körlevél elektronikusan = kör e-mail

Számtalan területen megtanultuk már Worddel a körlevél készítést, s immáron használjuk is az egyszerű baráti összejövetelektől a hivatalos megbeszélésekig a résztvevők meghívására pl. Az elektronikus változata is remekül használható, most ennek a változatnak a lehetőségeit vizsgáljuk.

Feliratkozás RSS - Levelezés, e-mail csatornájára