Gmail Automatikus válasz

GevaPC Tudástár: 
Gmail automatikus válasz az email-re

Legnagyobb örömömre tetszik a Google keresőnek ha róla és a kapcsolódó szolgáltatásokról írok, s persze hogy neki azért tetszik, mert nektek tetszik :-)

Ezt tanúsítja a csillagozott találat a gevapc.hu oldalairól, mindjárt a találati lista tetején.

Igen ám, csakhogy telik-múlik az idő és szépen átrendeződik a google tájékán is minden régi elem, hogy helyet adjon az új szolgáltatásoknak és beleilleszkedjen a régi az újba.

Ez történt a Gmail fiók beállításaival is: amit korábban írtam róla már nem egészen úgy van :-) A Gmail fiók beállításait már nem a Beállítások feliratú linkkel érhetők el, hanem a fogaskerék ikon mögé kell néznünk a beállításokhoz(a mail fiók tulajdonosának nevétől jobbra, Beállítások alt szöveggel): Gmail beállítása

Ha a mellékelt kép szerinti menüt legördítjük és kiválasztjuk az E-mail beállításai linket, akkor a korábbról megszokott, többfüles oldalakhoz jutunk.

  • Az automatikus válasz beállítását az Általános fülön találod, Szabadságos értesítő bekapcsolási keretben.

Ha bekapcsolod, akkor

  • minden beérkező e-mail-re automatikusan elküldi a begépelt tartalmú e-mailt, pontosabban
  • szűkítheted az automatikus válasz címzettjeit a címtárban található címekre.

Annyi az új szolgáltatás a Gmail fiókban, hogy időnként már tényleg nehéz megtalálni a ritkán használtakat. Ahogy egy-, az Automatikus üzenet beállítása a Gmail-ben kereső netező rákérdezett a pontatlanságra, Te is tedd meg,

köszönöm a megkeresést, üdv Geva

Utoljára módosítva: 
2020. április 29. 00:24