GevaPC hírlevél

Új tartalmak értesítője - hogy a Tudástárral együtt bővüljön a TE Tudástárad

Tanulnia kellene?

Hírlevelek: 
Oldalak: 
GevaPC ajánlatok: 
URL - mi is ez?

Mindenki, aki internetezik, találkozott már URL-el, hiszen minden weboldalnak van. Enélkül nem lehetne internetezni és nem tudnánk a weboldalakat felkeresni. Miért fontos ismerni az URL jelentését? Miért hasznos és mi az, amit még feltétlen tudni kell róla?

Hírlevelek: 
GevaPC Tudástár: 
Google fordító képességei 2020-ban

Régóta írok a Google fordítóról, megjelenésétől kísérve a fejlődés folyamatát. 2020-ban - ma - szöveget fordít, weboldalakat fordít, hangosan felolvas, példákat hoz és szinonímákat ajánl ... 108 nyelven.

Hírlevelek: 
GevaPC Tudástár: 
Gmail fiók keresés

A Gmail fiók keresés funkciója sokkal több lehetőséget rejt, mint elsőre gondolnánk. Nézzük pl mik azok a paraméterek a keresésnél!

QR kód gevapc.hu url-l, fotó: Pixabay.com

QR kód generálása, használata, előnye és egyáltalán mire jó?! Ha eddig nem ismerted, akkor a leírás alapján már Te is QR kód fan leszel. Holnap meg főleg!

A Qr kód tartalma

Kód a javából, megjelenése kép fájl! A QR-kód kétdimenziós vonalkód, pontkód.

Hírlevelek: 
GevaPC Tudástár: 
HOAX a koronavírus körül - a fele sem igaz (fotó: Pixabay.com)

HOAX - mit hívunk így? ECDL és informatika vizsgán kérdés lehet, a mindennapokban a HOAX a mindennapjainkat nehezíti meg. Félelmet kelt és fokozza a meglévő feszültségeket. Már azt sem tudjuk honnét tudjuk, de tudjuk, hogy itt a világ vége.

Hírlevelek: 
GevaPC Tudástár: 
forgószékek a Premiumbutor.hu-ról

Az ember azt gondolná, hogy a forgószékek képességeiben nem kell különösebb részletességgel elmerülnünk, hiszen általában mindegyik egyforma, csak ki kell próbálni és már el is tudod dönteni hogy alkalmas pl egy egész napos munkához? Ez korántsem így működik!

Hírlevelek: 
GevaPC Tudástár: 
ebook, ebook írás, dropshipping ebook

Napjainkban egyre nagyobb divatnak örvend az elektronikus könyv ( ebook ) írás. Nagy előnye a hagyományos könyvvel szemben,hogy nem kell költenünk a könyv kiadására, és nem szükséges a fizikai gyártás.

Hírlevelek: 
GevaPC Tudástár: 
Feliratkozás RSS - GevaPC hírlevél csatornájára