GevaPC hírlevél

Új tartalmak értesítője - hogy a Tudástárral együtt bővüljön a TE Tudástárad

Igen, eddig még mindig mindent megtaláltam
100% (2 szavazat)
Az új dizájn miatt nem találom a szokásos tartalmakat
0% (0 szavazat)
Nehézkesen találok meg bármit is
0% (0 szavazat)
Nem találtam meg amiért jöttem
0% (0 szavazat)
Összes szavazat: 2

fontos számunkra, hogy megtaláld amiért jöttél!

Kérlek, segíts nekem a gevapc.hu weboldal jobbá tételében, mondd el a véleményedet az alábbi szavazással, csak két kattintás:
Válassz egyet a lehetőségek közül, köszönöm a közreműködésedet! 

Weboldal készítés - milyen szín domináljon

A zöld a harmóniát és a növekedést jelképezi. Ezt a színt legtöbbször a természettel és a környezetvédelemmel kapcsoljuk össze. Ha valaki annyit mond, legyél zöld, rögtön tudjuk, hogy a környezettudatos életvitelre gondol.

Mennyi egy weboldal ára? Hogyan számoljuk ki egy weboldal árát?

Egy weboldal ára sok mindentől függ. Egyáltalán nem könnyű meghatározni, hogy mennyi az annyi, ha a végeredményre gondolunk. Hiszen, a mai világon gyakorlatilag nincs két egyforma weboldal. Teljesen eltérhetnek kialakításukban, funkcionalitásban, kinézetben, designben egyaránt.

EESZT egészségügyi adataim, dokumentumok

EESZT azaz Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér. eRecept, eBeutaló, COVID19 teszteredmény, egyéb diagnosztikai eredmények, dokumentumok a felhőben - ez az EESZT. Mire jó és hogyan érdemes használni, lakossági belépéssel?!

Állatkert kamerán

Online állatkert, bármikor, bárhonnét. Összegyűjtöttem az online állatkert kamerákat, gólya webkamerákat. Amikor nem lehet az állatkerteket látogatni, amikor nincs nyitva az állatkert, amikor a munkából kicsit kikapcsolódnál! Akkor is betekintést nyerünk az állatkerti állatok életébe.

URL - mi is ez?

Mindenki, aki internetezik, találkozott már URL-el, hiszen minden weboldalnak van. Enélkül nem lehetne internetezni és nem tudnánk a weboldalakat felkeresni. Miért fontos ismerni az URL jelentését? Miért hasznos és mi az, amit még feltétlen tudni kell róla?

Google fordító képességei 2020-ban

Régóta írok a Google fordítóról, megjelenésétől kísérve a fejlődés folyamatát. 2020-ban, 2021-ben - ma - szöveget fordít, weboldalakat fordít, hangosan felolvas, példákat hoz és szinonímákat ajánl ... 108 nyelven.

Gmail fiók keresés

A Gmail fiók keresés funkciója sokkal több lehetőséget rejt, mint elsőre gondolnánk. Nézzük pl mik azok a paraméterek a keresésnél!

Feliratkozás RSS - GevaPC hírlevél csatornájára