Sport + Fogadás = Sportfogadás

Sportfogadás amerikai foci

Sportközvetítések alatt gyakran elhangzó kijelentés: fogadjunk, győzünk! Komolyan is gondolod, ki is próbálnád? … tudod milyen a sport! Akkor biztos a győzelem, ha már lefújták-, ha véget ért a küzdelem. A papírforma a sport területén bármikor megbukhat. Egy szó mint száz, izgalmas a sportfogadás, pont ettől a végkimenet bizonytalanságától, a nyerés lehetőségétől, ám attól nagyobb az öröm, ha bejön a tipped.

Sportfogadás hol és hogyan? Naná online! Online sportfogadás, a pandémia alatt különösen online, éjjel-nappal!

Sportfogadás – milyen sportágakban?

A világ minden kontinensének sportágában, minden mérkőzésen és megmérettetésen.

Melyik a kedvenc sportod? Labdarúgás? Tenisz vagy lóverseny? Szinte minden kedvelt sportágban lehetséges a fogadás. Megtalálhatod a lehetőségek között az olyan kevésbé ismert sportokat is mint a rögbi vagy darts, krikett, snooker, amerikai futball.

Nincs még egy ilyen média, ahol a világ – igen, minden kontinens – sporteseményeiről tájékozódhatsz. Tudhatod a konkrét mérkőzések idejét, sőt! Online követheted is. Prompt tájékozódhatsz kedvenceid aktuális kondíciójáról, teljesítményéről, legyenek is ők akár a Föld másik oldalán. Mikor látsz pl. brazil meccset a tv-ben? Az online sportfogadás oldalán minden nap, amikor van meccs Brazíliában. A jól átlátható és kedved szerinti rendezésben könnyű a választás, bár a számukat illetően mégis csak nehéz.

futball online sportfogadás

Részletesebben a legnépszerűbb sport online sportfogadás

A magyar totóval a végeredményre tippelhetsz, fogadhatsz a sportfogadási szerencsejátékban, ez már nem újság.
Az online sportfogadás sokkal több lehetőséget ad, a gólok számán túl, fogadhatsz a labdarúgó meccsen:

 • kik lesznek a góllövők,
 • hány szögletet ítélnek meg  a bírók,
 • mennyi büntető rugás lesz,
 • fogadásodat félidőre vagy csak a második félidőre is korlátozhatod, de akár ennél rövidebb időre is,
 • a fogadás variációk száma számtalan nagy :-)

A tengernyi lehetőség között, ha úgy érzed bonyolult eligazodni, ne aggódj, segítség is van!
A profi online fogadásokhoz többféle segítség is rendelkezésedre áll:

 • A mérkőzést élő közvetítéssel követheted az online sportfogadás webfelületén, még akkor is ha azt a tv sem közvetíti. Szinte nélkülözhetetlen, talán ez a legerősebb támogatás a fogadásokhoz!
  Az élő közvetítés során könnyebb képet alkotni a sporteseményről, kedvenceinkről, hiszen láthatjuk a játékosok aktuális formáját, illetve olyan-, az eredményeket befolyásoló dolgokat amelyek az előzetesen általunk elképzelt kimenetelt megváltoztathatják.
 • Videó streaming - digitalizált multimédiás tartalom - a webhelyen,
  amely az élő közvetítés egy speciális-, online formája. Lényege, hogy pontosan tudja a néző követni az eseményt, esetünkben a labdarúgó mérközést. Más sportágaknál is szívesen alkalmazott megoldás az online sportfogadás webhelyeken. Azonnal frissülnek a statisztikák is, alapot adva a sikeresebb fogadáshoz.
 • Hírek a sportfogadás oldalán: amelyből eseményről eseményre követhető a sportolók, csapatok sport fejlődése, edzéseik és felkészülések fontosabb lépései. Ezzel olyan részlet információkhoz juthatsz, amelyek révén bizonyosan jobb és hatékonyabb fogadásokat tudsz kötni.
 • Szakértői elemzések és értékelések, ahol számodra is összeérhetnek a szálak, azaz a jobb megértést teszik lehetővé, a fogadásodat sikeresebbé.
 • Ajánlatok, akciók, kihívások személyre szabottan a fiókodba, a webfelületen.
 • Bónuszok, promóciós menü, …a jógazda szemével és támogatásával.
 • Ügyfélszolgálat? Igen, a Te támogatásodra, akiknek bármikor felteheted a kérdésedet és elérsz online vagy telefonon.

Sportfogadás – milyen sportesemények jönnek?

A legnépszerűbb a labdarúgás. Európában mindösszesen 97 labdarúgó esemény várható, a Bwin listája alapján. Európán kívüli labdarúgó események is elérhetőek, pl Argentína labdarúgó eseményei:

 • Liga Profesional de Futbol 3 mérkőzése,
 • Primera B 1 mérkőzése,
 • Primera D Metropolitana 2 mérkőzése,
 • Primera Nacional 2 mérkőzése

 A magyarországi NB1 és NB2 mérkőzésekről sem kell lemaradnia, megnézheted és fogadhatsz a Bundesliga mérkőzéseire, a spanyol La Liga és a többi nevezetes európai bajnokságok mérkőzéseire.

Okostelefonnal élsz, örök mozgásban vagy?

Állandóan úton vagy és mégis követnéd a meccseket? 

Egy mai online sportfogadás applikációval is bír. Segítségével útközben is megteheted a tétedet, fogadhatod és követheted az eseményeket. Keresd csak az online felületen a letölthető-, mobilra telepíthető applikációt.

Summázva az online sportfogadást, elmondható, hogy kellemes és izgalmas szórakozást nyújt, miközben szuper nyerési esélyt is ad. Fogadásra fel és sok sikert kívánok.

Geva

Utoljára módosítva: 
2023. január 30. 20:14