Élő fogadás, online kaszinó - amit tudni kell

GevaPC Tudástár: 
Élő fogadás, online kaszinó

Élő fogadás, aktuálisan zajló sport eseményekre = csak rajtad múlik a nyerés.

Most zajlanak pl a fociban a VB selejtezők-, az UEFA Szuperliga-, Bajnokok Liga mérkőzései, de a Spanyolország - Argentína futball mérkőzés is. Ugye van rá tipped ki fog nyerni? És mire tippelnél a végre megrendezésre került olimpia eseményeinél?

Élő fogadás az aktuális sport eseményekre

Az aktuális sport eseményeket - világszinten, nem csak Magyarországon - követheted élőben. Láthatod a programot, az esemény naplót. Bekapcsolódhatsz az élő sport eseményekbe bármelyikébe, hogy ott látva a résztvevők kondícióit és aktuális képességeit, még nagyobb valószínűséggel tudj fogadni. Ezzel némileg kiiktathatod a szerencsét a fogadásból, illetve mondhatod, hogy a szerencse melléd állt :-).

Kizárólag labdarúgás eseményekre fogadhatsz az élő fogadás révén? Nem.

Élő fogadás sport eseményei

Fogadás alapja lehet tenisz, lóverseny, golf, darts, sakk, úszás, ...hogy csak párat említsek a fellelhető ezres nagyságrendben zajló sportok közül.

Országhatárokat átlépve, nemzeteket összekötő sport eseményekre is rátalálhatsz, mint pl a 2020-s Tokiói Olimpia vagy a

Az élő fogadáshoz indulhatsz a sport kiválasztásával is, majd a felület adta lehetőségek közül haladhatsz a szűkítéssel. A szempontjaid szerinti válogatásnál a sorrend teljesen mindegy, a végére rátalálhatsz arra, amelyben a legjobb eséllyel fogadhatsz és nyerhetsz :-)

Élő sport esemény követése az élő fogadáshoz

Az élő sport eseményeket kiemelten is megtalálod. Bármikor választhatod és követheted a megkezdett játszmákat, mérkőzéseket, eseményeket.

A 2020-s Tokiói Olimpia eseményei közül választottam, futballt. Éppen kezdődött a Németország - Elefántcsontpart mérkőzés:

  • Minden apró-, a focipályán bekövetkezett eseményről értesítés érkezett az élő közvetítésben;
  • Folyamatosan látható melyik csapat birtokolja a labdát, ki lőtt kapura és ki lőtt veszélyesen a kapura. A legfontosabb történések és a kevésbé fontosak is megjelentek.
  • A statisztika, az események tükrében, szinte azonnal beépült, ahogy az kell egy élő eseményen tudni;
  • Regisztrált felhasználóként a fogadás - adott időbeli korlátokon belül indítható. A regisztrációhoz a biztonságos működés érdekében több információt is meg kell adni. A regisztrációhoz így egy kicsit több időre van szükség, mint általában egy honlapon. Készülj fel előre a regisztrációval, az élő fogadáshoz.
  • A fogadásom bekerül a személyes felhasználói fiókomba, sőt, tárolódik is. Később így bármikor elővehetem a régebbi fogadásaimat is és láthatom az élő fogadásaimat is. Hasznos lehet!

Élő fogadás, élő közvetítés

Kaszinó

Mi a közös az élő fogadás és a kaszinó között? A nyerés, a nyerés esélye.

A kaszinó a klasszikus-, valós kaszinókhoz hasonlóan működik, azzal a lényeges különbséggel, hogy nem kell fizikai távolságokat megtenned a kaszinózáshoz :-)

Választhatsz különböző játékot, vannak nyerőgépek, asztali játékok, jackpot. Óránként kell mennie a jackpotnak, ez jól hangzik?

Kaszinó pénzügyek

A biztonságot hangsúlyoznám még ki, a kaszinó pénzügyi oldala miatt.

  • A biztonság mindenek előtt, hiszen itt pénzról van szó. Jól nézd meg hol kezdesz játékba, fogadásba és kinek a kaszinójában, fogadóirodájában! Ellenőrizd a honlap tulajdonosát, feltétlenül olvasd el a használat feltételeit!
  • Regisztrációt követően fontos még tudnod hogyan lehet fizetni a fogadásokhoz, játékokhoz. Milyen pénznemben tudsz fizetni és hogyan. Ellenőrizd minél előbb, még az első online fogadás vagy játék előtt!
  • Minden bizonnyal ismerős vagy már az online fizetési lehetőségekben, így gyanakodj, ha ettől eltérő jellegű fizetést kérnek tőled az oldalon.

A kíváncsiság vitt rá, hogy online körülnézzek az élő fogadás és kaszinók világában. Csak egy-egy szálat kaptam fel, de szerintem ez is jól jellemzi ezt a területet.

Utoljára módosítva: 
2023. január 30. 20:14