Webinárium

GevaPC Tudástár: 

Webináriumweb seminar -> webinar = az interneten elérhető szeminárium Találkoztál már a fogalommal? Netán magával a netes szolgáltatással? Az e-learninghez hasonlóan a webinárium is azt a célt szolgálja, hogy a képzést tértől és akár időtől függetlenül, az interneten keresztül bárhonnan és a felhasználónak legalkalmasabb időben igénybe lehessen venni.

Webinárium

Webinárium nem más, mint webes felületen közvetített szeminárium, webkonferencia, amelynek során az előadó és a hallgatók egy virtuális teremben vannak jelen. Élő adásban a hallgatók hozzászólhatnak a témához és kérdéseket tehetnek fel. A későbbiek során is elérhető a rögzített konferencia, előadás, természetesen akkor már hozzászólási lehetőség nélkül.

Előnyök a hallgatóságnál

A webinárium nagy előnye, hogy a hallgató nem csak passzív szemlélője lehet az előadásnak, hanem aktívan bekapcsolódhat abba: kérdezhet, hozzászólhat, vagy akár megkaphatja az előadási anyag kezelésének jogát is.

Az élő videókép és hang révén a hallgató igazi résztvevőnek érezheti magát az előadáson. Az előadási anyag kinagyítható a monitoron, minősége pedig lényegesen jobb, mint egy vetítővásznon nézve, hiszen a kép közvetlenül az előadó számítógépéről jön.

Mindezért elutazni sem kell a képzés helyszínére, ezzel idő és pénz takarítható meg! Találkozol vele előbb-utóbb, ha eddig elkerült volna. Keress rá és olvass róla:

Egyéni keresés
Utoljára módosítva: 
2020. május 05. 23:10
Hírlevelek: 
GevaPC ajánlatok: