Tanácsadás

Hiányoznak az informatikai tudástárából bizonyos részek? Csak néhány dologban bizonytalan vagy tanácstalan?

Gyűjtse össze kérdéseit és tegye fel a GevaPC tanácsadáson, kérjen konzultációt!

Ebben a rovatban a tanácsadás és konzultáció lehetőségeiről, feltételeiről olvashat. Kihasználva az Internet adta lehetőségeket, akár online is megvalósítható mindez.

ÉrettségiIsmét közeleg egy érettségi időszak, a napok erősen megszámolva már addig. Informatikából közép- és emelt szinten, magyarul és idegen nyelven lehet érettségizni. Az érettségi gyakorlati és elméleti részekből áll. Közép szinten - mind az öt témában: szövegszerkesztés, bemutató készítés, honlap készítés, táblázatkezelés és adatbázis kezelés - egy-egy felhasználói szintű feladatot kell megoldani a 180 perces gyakorlati vizsgán. Nagy vonalakban a következő ismereteket feltételezi ez a gyakorlati rész:

Webináriumweb seminar -> webinar = az interneten elérhető szeminárium Találkoztál már a fogalommal? Netán magával a netes szolgáltatással? Az e-learninghez hasonlóan a webinárium is azt a célt szolgálja, hogy a képzést tértől és akár időtől függetlenül, az interneten keresztül bárhonnan és a felhasználónak legalkalmasabb időben igénybe lehessen venni.

Tudást karácsonyraTudást karácsonyraTudást, ismeretet ajándékoztál-e már valaha is? ...nos, most itt a remek lehetőség karácsonyra: mostantól december 17-én 24:00-ig megteheted, megrendelheted a GevaPC-től az exkluzív megjelenésű Karácsonyi Képes Kártyát szeretteidnek, kollégáidnak,... A kártyával egyéni konzultáció keretében élesíthetik tovább számítógépes tudásukat, a honlapon is fellelhető sok-sok téma közül választva, kérdéseket összeállítva, számítógépes gondjaikat összegyűjtve, ... Mutatom a mintát, adom a tippeket és az online megrendelőt.
Google Maps - útvonalterv

Egyre sűrűbben tűnnek fel a neten a Google Maps-szel készített térképek. Immáron útvonalterv is készíttethető a Google Maps-en, magyarországi településekre is. Írd csak be a Get direction lapon a kiindulási célpont címét (From:) és a célállomás címét (To:), s go... Kedved szerint nagyíthatod / kicsinyítheted a térképre berajzolt útvonalad bármely részletét. A baloldali listában felsorolt 'fordulópontoknál' egy kattintással megnyitható az adott rész.

Feliratkozás RSS - Tanácsadás csatornájára