Email visszavonás - Gmail

GevaPC Tudástár: 
Email visszavonás - Gmail

Amikor gyorsan elkészül a válasz email, egy villámgyors kattintás és már el is ment. Jártál már úgy, hogy ebben a pillanatban világosodott meg, kimaradt a mail-ből egy-két fontos mondat? Netán rákattintottál véletlenül az email küldés gombra, holott még be sem fejezted? ...majd magyarázkodhattál egy új üzenetben? most figyelj: a Gmailből visszahívható az elküldött email :-) erről írok most.

Email visszavonás lehetséges?

Ha írtál pl egy dokumentum csatolásáról és elfelejtenéd a csatolást, akkor a email küldő Google figyelmeztet küldés előtt, de hát ő sem láthat bele minden gondolatodba :-), gondoskodj a visszavonás lehetőségéről, a beállításoknál, a gmail fiók Általános lapon, az alábbi ábra szerint: gmail visszavonás

  • beállítható, hogy a visszavonásra hány másodperc álljon rendelkezésre - ezt a legördíthető listát karikáztam be pirossal a fenti ábrán.
  • a beállított ideig látható és elérhető a link, amellyel visszavonható a gmail küldése: Gmail - email visszavonás üzeneteGmail - email visszavonás üzenete: Gmail - email visszavonás üzenete
  • az idő lejártakor ebből az üzenetből eltűnik a Visszavonás link és még pár másodpercig látható és elérhető marad az üzenet, a gmail fiók felett.
  • A beállításoknál mindez bármikor kikapcsolható, az idő módosítható,
    válljék előnyödre :-)

Frissítve: 2022.04.30

Utoljára módosítva: 
2022. április 30. 16:44