Gmail fiók keresés

Gmail fiók keresés

A Gmail fiók keresés funkciója sokkal több lehetőséget rejt, mint elsőre gondolnánk. Nézzük pl mik azok a paraméterek a keresésnél!

Gmail fiók keresés, csak úgy :-) egyszerűen, bonyodalmak nélkül

Ugye láttad már a keresés mezőt, amikor a Gmail fiókodba bejelentkeztél? Nos, ez arra van - a Google erejével -, hogy az email-jeid között tudj keresni.

  1. Te is örültél már annak, hogy egy elfelejtett információnak a nyomára bukkantál a levelező fiókodban. Jó nagy tárhely áll a rendelkezésedre - pontosan 15 Gigányi tárhely. Ugyan nem csak az email-k tárolására szolgál, hiszen a Google dokumentumoknak, táblázatoknak és Fotóknak is helyet kell itt találni, vagy nem tudsz többet email-t sem fogadni! (viszonylag baráti áron tudod még nagyobbra növelni ezt az ingyenes tárhelyet)  Nos, tehát nem lehet elég nagy ahhoz, hogy egyszer ne közelíts a beteléshez! Márpedig ekkora halmazban megtalálni egyetlen információt, az nem kis művészet! De nem a Google Gmail fiók tulajdonosnak!
  • írd be a keresett fogalmat vagy szót a kereső mezőbe és lássuk mit talál neked a Google!
    • ha csak így, egy kereső szót vagy kifejezést írsz a kereső mezőbe, akkor mindenütt keres a google a levelek között: címben, tartalomban, netán a címzett és feladó mezőben is, a beérkező levelek mappájában és az elküldött levelek mappájában is, azaz mindenhol mindent megtalál. Ő igen, de mi van velünk? :-) Így egy nagy halom emailt kapunk, amiben fol