Informatika tanácsadás

Informatikai tanácsadás, webfejlesztés - GevaPC Informatika

Informatika tanácsadás a GevaPC Informatikánál, több mint 40 év tapasztalatával!

Egyre többen vannak, akik már jó ideje használjuk a számítógépet, sok mindenhez értenek, sok-sok munkahelyi és otthoni feladatot meg tudnak oldani a PC-n.

Bármikor előfordulhat, hogy egy olyan feladat kerül napirendre, amilyen még nem volt előtte.

Hova nyúljak?

Hogyan találjam ki a megoldást?

Milyen programot használjak hozzá, honnét induljak ki?

Ilyen és ehhez hasonló gondolatok mellett válassza a GevaPC tanácsadását!

Gyűjtse egybe a feladat megoldásához felmerült igényeit, kérdéseit, s egy előre egyeztetett időpontban, tanácsadás keretében, közösen megoldjuk. A felhalmozódott tapasztalatok és ismeretek birtokában bizton állíthatom, hogy megtaláljuk az Ön számára legkedvezőbb megoldást.

Egyszerűbb, könnyedén és pontosan megfogalmazható kérdéseit itt teheti fel, ehhez válassza a hozzászólás linket!

Összetettebb kérdéseivel keresse a GevaPC-t az elérhetőségeinken!

Informatika tanácsadás kérhető témák, amelyekben a GevaPC kompetens

Mint azt mindannyian tudjuk, az informatika témakör nagyon sok részterületet takar. A GevaPC Informatika mögött egy személyben állok a tanácsadásokhoz rendelkezésre - Gudics Lajosné Éva progr.mat. Geva. Egyéni vállalkozóként a tudásom és a felvett tevékenységi körök alapján az alábbi témákban ajánlom szolgáltatásaimat, a tanácsadást.

  • Webfejlesztés - honlap és webshop készítés, felújítás, rendszeres karbantartás. Drupal szakértőként elsősorban mindezt Drupal honlapokkal teszem.
  • Weboldalak, webshopok üzemeltetése. Ebben értendő akár a képszerkesztés is, meglévő szerkezetek átalakítása, egyedi funkciók megvalósítása.
  • Drupal oldalak sminkjének - dizájnjának - az elkészítése, átalakítása és aktualizálása. A drupal smink készítés bármely használható forrásból - pl grafikai tervből, vásárolt sminkből, drupal gyári sminkekből alsmink - lehetséges.
  • Weboldalak dinamikus kódolása - pl kalkulátorok kódolása és beépítése a webhelyre. Referencia GevaPC Számítások kalkulátorok
  • Drupal SEO, Drupal keresőoptimalizálás. Technikai SEO és tartalmi SEO elvégzése, tanácsadás.
  • minden egyéb, amely a webfejlesztéshez tartozik, tartozhat, pl dinamikus és egyedi Google térkép kódolása, speciális webfelületek elkészítése.

Ötleteljünk, segítek megszervezni és kivitelezni a legjobb megoldást, az Ön céljának megfelelően. Üzenet Gudics Lajosné Évának