Gmail Google mail

Gmail Google mail

Gmail minden tartalmában, amit csak tudni szeretnél a Google Gmail szolgáltatásáról, a Google levelezőjéről, Gmail beállítások, Gmail lehetőségek

Gmail fiók keresés

A Gmail fiók keresés funkciója sokkal több lehetőséget rejt, mint elsőre gondolnánk. Nézzük pl mik azok a paraméterek a keresésnél!

Gmail körlevél a címtárból, névjegyek használatával

Gmail körlevél - Gmail kör e-mail - elkészítése IS 2 elemből hozható létre: közös tartalom + adatbázis a változó részekhez.

Gmail címtár - névjegyek

Gmail Címtár - beszéljünk csak a névjegyekről! Középpontban a névjegyek, a tényleges adatok helye a használatban, jól bevált gmail fiókunkban. Mondhatjuk minden levelező fiók tartalmaz címtárat, azon belül a névjegyek - vagy mésként nevezett - adatok forrása. Egy névjegy egy személy.

GMail - Videó csevegés

GMail - Videó chatGMail - Videó chatGmail felhasználók rengeteg ingyenes szolgáltatáshoz hozzájuthattak az elmúlt időszakban, ahogy az ezt az írást tartalmazó könyvből is látszik (s ez még nem is teljes!) Most videó chat lehetőséghez jutottunk, erről szólok. (a videóbeszélgetések vajon beleférnek a mára már több mint 7 GB-os fiókba? még nem tudom, jelezd ha Te már igen! ti. a chat beszélgetések és hangos üzenetek ott tárolódnak automatikusan)
Hírlevelek: 
Gmail szabadságos üzenet beállítása

...szabadságos üzenet arra az időre, amíg nem vagy net közelben, nem folytatsz levelezést...

Gmail levelezés extrákkal, gmail fiók

Gmail levelezésAz írás apropóját az adja, hogy a Google mindenki számára elérhetővé tette a levelezőrendszerét a Google mailt, a Gmail-t.

Feliratkozás RSS - Gmail Google mail csatornájára