GMail - Videó csevegés

GMail - Videó chatGMail - Videó chatGmail felhasználók rengeteg ingyenes szolgáltatáshoz hozzájuthattak az elmúlt időszakban, ahogy az ezt az írást tartalmazó könyvből is látszik (s ez még nem is teljes!) Most videó chat lehetőséghez jutottunk, erről szólok. (a videóbeszélgetések vajon beleférnek a mára már több mint 7 GB-os fiókba? még nem tudom, jelezd ha Te már igen! ti. a chat beszélgetések és hangos üzenetek ott tárolódnak automatikusan)

Kapcsolatok ápolása, újak építése

A webböngészős felületbe beépített chattel már eddig is beszélgethettünk, küldhettünk hangos üzenetet, ám mostantól már nem csak gépelve, hanem webkamera és mikrofon társasáságban online, abszolút élőben élvezhetjük barátaink, kollégáink, szeretteink társaságát. Ugye azt nem kell ecsetelnem mekkora és milyen előnyökkel jár, ha látom a beszélgető partnerem arcán a reakciókat, érzem a hangjában, hanghordozásában a hozzáállását, igen kedvező lehet a kapcsolatépítés is, legyen az akár magán-, akár üzleti jellegű.

Gmail chat telepítése

Látogass el a Gmail - telefonos és videó csevegés weblapra, ahol - mint Gmail fiók tulajdonosnak - semmi más teendőd nincs, mint rákattintani a telepítés feliratú gombra. Semmit nem kell a telepítés során megadni vagy beállítani, csak a böngésző programot újraindítani. A telepítéssel egy kiegészítő települ a böngésző programodba, amely lehetővé teszi, hogy a Gmail fiókodat felkeresve benne - elérhesd a partnereket telefonos és videó beszélgetésekre. A partnereknél kijelzésre kerül a videó chat lehetősége.

Beállítások a Gmail fiókban

Mint minden beállítási lehetőséget, a videó chat beállítási lehetőségeit is a Beállítások felirattal jelzett linkkel éred el. Külön fül alatt található minden ezzel kapcsolatos beállítás, természetesen magyarul.