ECDL feladatmegoldások tartalma és a rendelés teljesítése

Meggyőződésem, hogy az ECDL vizsgafeladatok mindegyikét nem kell megoldani! Addig kell feladatokat megoldanod, amíg kellő rutinra nem teszel szert a feladatok önálló értelmezésében és gyakorlati megoldásában. Ehhez a vizsga előtti gyakorláshoz, önállósodáshoz szeretne hozzájárulni a GevaPC és üzleti partnere azzal, hogy a vizsgafeladatok lépésről-lépésre történő megoldását elérhetővé teszi. A 3 ECDL feladatmegoldás megrendelő innét is elérhető. Vissza az előző oldalra

Mit tartalmaz a megrendelhető ecdl feladatmegoldás egyedi csomag?

  1. Tartalmazza a kért feladatok megoldásának lépéseit leíró szöveges dokumentumot - feladatonként egyet, csomagonként összesen 3-at, pdf formátumban. Olvasásához szükséges Adobe Reader, hogy el tudd olvasni a lépésről-lépésre leírt feladatot. Adobe Reader legfrisebb verziójának letöltése: https://get.adobe.com/hu/reader/ A dokumentumban feljegyzésre kerül a feladat megrendelő adata, a használat igazolásaként és a jogszerű követhetőséghez.
  2. Tartalmazza a kért feladat megoldását, a modultól függő formátumban, az Ms Office 97-2003-as verziójú csomag megfelelő programjának formátumában. Ehhez rendelkezned kell a gépeden az Ms Office programcsomaggal, annak megfelelő programjával. (Word, Excel, PowerPoint, Access dokumentumok)
  3. Tartalmazhat videót is egyes részek könnyebb megértéséhez. A videó formátuma flv, vagyis flash videó, lejátszásához szükséged lehet alkalmas lejátszóra is. Az én ajánlatom a Winamp, freeware program, letölthető: https://winamp.hu.softonic.com/
A 3 ECDL feladatmegoldás megrendelő innét is elérhető. Vissza az előző oldalra

A megrendelés teljesítése

  1. A kívánsághoz kitöltendő a 3 ECDL feladatmegoldások megrendelő. Ebben kell megadni a kért feladatok sorszámát, az igénylő e-mail címét, számlázási nevet és címet, lakcímet (a számla küldésének postai címét, ha eltér a számlázási címtől)
  2. A megrendelés kézhez vételétől számított 36 órán belül elkészítjük a megoldás csomagot, amit az utasításaink szerint, le tudsz tölteni.
  3. A megrendelés kézhez vételekor e-mailben adunk visszajelzést a megrendelés átvételéről és küldjük a számlaszámot, ahova kérjük a megoldás csomag árát átutalni.
  4. A legoptimálisabb esetben a csomag elkészültekor, legkésőbb 36 óra múlva, már a megadott számlán van tőled a pénz. Ekkor küldjük a linket a letöltéshez és segítünk ebben is, ha szükséged van rá.
  5. A számlát postázzuk a megadott számlázási- vagy lakcímre. A számla áfá-t nem tartalmaz, mivel alanyi alapon adómentes körbe tartozik a GevaPC vállalkozás. Ezt a számlát költségként könyvelheted el saját vállalkozásodhoz.
  6. Letöltöd a megoldáscsomagot, erre három napod lesz, addig tesszük elérhetővé - jelszóval védett helyről - számodra a letöltést.
A 3 ECDL feladatmegoldás megrendelő innét is elérhető. Vissza az előző oldalra

Minta példák

Feladat megoldások lépésről-lépésre történő leírására ECDL Súgó / 4. Táblázatkezelés / Lépésről-lépésre alfejezetei Videóval megtámogatott megoldás a fórumban A 3 ECDL feladatmegoldás megrendelő innét is elérhető. Vissza az előző oldalra