táblázatkezelés

Sziasztok! A segitségeteket szeretném kérni táblázatkezelés ügyében. Tudna nekem valaki ajánlani olyan könyvet ami megkönnyiti a feladatok megoldását, amiben benne van a megoldás menete?Az is jó lenne ha csak a végeredmény lenne meg mert igy legalább lenne viszonyitási alapom, hogy jól oldottam meg a feladatot. Ezen az oldalon találtam már egy párat kidolgozva, de 80 feladat van. válaszokat elöre is köszönöm have a nice day M.

Szia,
Megoldott feladatok tölthetők le a http://gevapc.hu/node/377 címen lévő írás végén, xls azaz excel munkafüzetként.
Ezek nem csak viszonyítási alapnak jók, hiszen a letöltött munkafüzetben a cellát kiválasztva, a szerkesztőlécben láthatod magát a megoldás képletét is. Ha mégsem menne a bevitele, akkor add meg a konkrét feladat számát és azon belül a feladat sorszámát is, segítek, leírom lépésenként a megoldást.
Ugyanígy más feladat megoldását is kérheted, közben körülnézek megoldott feladatokért...
A vizsgafeladatok meglehetősen azonos sémával készültek, ne akard az összeset megoldani, nincs rá szükség.
üdv
Geva

Köszönöm a választ. Arra lenne lehetőség hogy a már megoldott feladatot elküldjem amolyan leellenőrzés céljából?
Tudom ez egy kicsit dedós dolog, de egyszerüen nem tudom hogy amit csiálok azt jól csinálom. A vizsgán meg nem szeretnék megbukni.
üdv
Maladett

Amennyiben engedélyezted a kapcsolat űrlapot a saját adataidnál, úgy írok számodra, s várom a mail-edet, mellékletben az ellenőrizendő munkafüzettel.
Geva

Próbáltam letölteni a http://gevapc.hu/node/377, de nincs jogosultságom, ezt írja ki a gép. Hogyan tudnám megnézni?
Köszi

a legutóbbi változások (http://gevapc.hu/ecdlsugo-bevezeto) eredményeként, a csatolmányokat és az ECDL súgó könyvet kidolgozott feladatokkal, kizárólag a GevaPC előfizetők érhetik el.