Netes szolgáltatások

honlap készíttetésAz internet számtalan lehetőségének kiaknázásában a következő témákban lehet partnere a GevaPC. Látogasson el a GevaPC kizárólag netes szolgáltatásait bemutató honlapra is: GevaPC Honlapok, ahol felkészülhet ismeretekkel a saját honlapjának elkészíttetéséhez és annak üzemeltetéséhez:

Honlapkészítés, honlap elemzés, webshop, e-tantermek, drupal sminkek, drupal oktatás és konzultáció, ...

Mennyi egy weboldal ára? Hogyan számoljuk ki egy weboldal árát?

Egy weboldal ára sok mindentől függ. Egyáltalán nem könnyű meghatározni, hogy mennyi az annyi, ha a végeredményre gondolunk. Hiszen, a mai világon gyakorlatilag nincs két egyforma weboldal. Teljesen eltérhetnek kialakításukban, funkcionalitásban, kinézetben, designben egyaránt.

GevaPC Tudástár - A megoldás kulcsa számítógépen

GevaPC Tudástár = számítógép ismeretek otthonra és az irodába, ecdl feladatok megoldással és sok-sok példával. Tudás és ismeret a napi számítógépes teendőkhöz.

Tudást karácsonyraTudást karácsonyraTudást, ismeretet ajándékoztál-e már valaha is? ...nos, most itt a remek lehetőség karácsonyra: mostantól december 17-én 24:00-ig megteheted, megrendelheted a GevaPC-től az exkluzív megjelenésű Karácsonyi Képes Kártyát szeretteidnek, kollégáidnak,... A kártyával egyéni konzultáció keretében élesíthetik tovább számítógépes tudásukat, a honlapon is fellelhető sok-sok téma közül választva, kérdéseket összeállítva, számítógépes gondjaikat összegyűjtve, ... Mutatom a mintát, adom a tippeket és az online megrendelőt.
Feliratkozás RSS - Netes szolgáltatások csatornájára