SWOT analízis

GevaPC Tudástár: 
SWOT analízis

A vállalkozások gyakran kényszerülnek SWOT analízis készítésére: a vállalkozásról, egy-egy projektről, innovációs fejlesztéshez,... Nem szakmai, hanem némi technikai segítséget szeretnék nyújtani egy Word sablonnal, sablonnak valóval.

A csatolmányból - regisztrált és bejelentkezett felhasználók által letölthető - word dokumentum tulajdonképpen csak egy egyszerűen megformázott táblázatot tartalmaz, amely alkalmas a vállalkozás (projekt, innováció,...) erősségeinek, gyengeségeinek, lehetőségeinek és veszélyeinek a feltérképezésére.

Sablonként eltárolható

(ebben az esetben töröljük ki a táblázatba általam beírt minta szövegeket, a letöltés és megnyitás után):
- megnyitás után Fájl / Mentés másként... ahol a Fájl típusok listát átváltjuk a Word sablon (*.dot) típusra. A fájl típus ilyetén váltására az office sablonok mappája nyílik meg, ahova menthetjük is, vagy az itt rendelkezésre álló mappák egyikébe. Új mappát is létrehozhatunk számára és a hasonló dokumentum sablonok számára.

A sablon alapján bármikor elkezdhetjük az új SWOT analízis készítését:
- a Fájl menüből adjuk ki az Új parancsot, s ekkor a mentett sablon alapján indíthatjuk az új dokumentum - SWOT analízis - készítését.
: ha a sablonok nyitómappájába mentettük akkor a megnyíló panelen találjuk,
: ha almappába mentettük, akkor egy- a mappa nevével egyező nevű fül alatt, rákattintva megjelenő, külön lapon találjuk.

Utoljára módosítva: 
2017. június 03. 00:14
CsatolmányMéret
Microsoft Office dokumentum ikonja SWOT analízis.doc164 KB
Hírlevelek: