Karácsonyi Képes Kártya megrendelő

Megrendelek a GevaPC -től egy Karácsonyi Képes Kártyát, egyéni konzultációhoz a számítógép használatához, a lentebb megadottak szerint. Gömb-díszekkelGömb-díszekkel Karácsonyi gyertyákkalKarácsonyi gyertyákkal HóemberrelHóemberrel
A megrendeléssel együtt elfogadom az alábbi feltételeket a Karácsonyi Képes Kártya felhasználásához:
  • A Karácsonyi Képes Kártya egyéni konzultációra 2010. január 1 és március 31 között (időn túli felhasználásához külön, előre kötött megállapodás és több kártya megvásárlása szükséges) kerülhet felhasználásra, online formában (Skype-n) vagy személyesen a GevaPC irodájában: Székesfehérvár Tapolcsányi utca 4.sz;
  • A kártyát megkapó, a konzultációt igénybe vevő személy azonosítását legkésőbb 2010. jan. 4 éjfélig kérem eljuttatni a GevaPC-hez (visszaélések elkerüléséhez) - (info_kukac_gevapc_pont_hu), egyébként érvényét veszíti a kártya, a megajándékozott nem tudja igénybe venni a konzultációt.
  • A megrendeléshez megadott postázási cím csak a megrendelt karácsonyi kártya küldéséhez kerül megadásra, semmi másra nem használható fel, s a kártya felhasználásakor illetve annak lejártakor a tárolását meg kell szüntetni.
  • A számlázási adatok csak a számla kiállításához használható.
Megrendelő adatai
A megrendeléshez szükséges adatok Önről, a megrendelőről.
A következőkben a kért karácsonyi képes kártya adatait kell megadnia, amelyhez az alábbi képek közül választhat: Gömb-díszekkelGömb-díszekkelKarácsonyi gyertyákkalKarácsonyi gyertyákkalHóemberrel, karácsonyfávalHóemberrel, karácsonyfával

Postázási cím akkor is szükséges, ha a kért Karácsonyi Képes Kártyát online kéred, mert a számlát borítékban postán tudom csak küldeni, ezért kötelező a postázási adatok megadása.

A számla a Konzultáció, Tanácsadás, Oktatás szolgáltatásról fog szólni, illetve a megjegyzésnél kérheti a vállalkozás tevékenységi köreinek bármelyikébe tartozó szolgáltatást.
A választott fizetési mód alapján küldjük a további információkat, a fentebb megadott e-mail-re. Kérem válasszon fizetési módot!
GevaPC logoAmennyiben minden adatot megadott a karácsonyi képes kártya megrendeléséhez, úgy kérem kattintson a Megrendelés gombra.