Ingyenes szolgáltatások a GevaPC.hu-n

GevaPC Tudástár: 

Eddigi ingyenes szolgáltatások

Hozzászólási lehetőség a tartalmakhoz, kérdések és válaszok a fórumban, tanulást támogató segédletek, kidolgozott feladat megoldások letöltésének lehetősége. Ha tovább olvasod ezt az írás, akkor megtudod milyen meglepetést tervezünk számotokra, felfedjük terveinket a bevezetésre kerülő új ingyenes szolgáltatásról, amelyről veled együtt szeretnénk dönteni.

Bővítjük ingyenes szolgáltatásainkat

Mi is lesz ez az új ingyenes szolgáltatás? Még mi sem tudjuk pontosan, legfeljebb sejtjük mire van igazán szükséged (mert hogy a Te kedvedben szeretnénk járni vele), ezért biztos - ami - biztos meg fogjuk kérdezni tőled.

Bevezetésre esélyes ingyenes szolgáltatások

Amit korábban már többen is kértetek, hiányoltatok, vagyis azok az igények, amelyekről tudunk:

  • Tippek-trükkök egyes számítógép kezeléssel kapcsolatos témában pl.: dokumentumok praktikus tárolása, feladatok megoldásának logikája, alapértelmezett programok a sajátgépen, ...
  • Online, szóban történő konzultáció szakértővel - mert hogy olyan nehéz leírni és megfogalmazni...
  • Szeretnétek egy olyan levelezőlistát, amelyen Ti - a számítógép felhasználók - tudnátok egymás között beszélni, a nyilvánosság kizárásával.
  • az ECDL feladatok megoldásához apró-, ám annál hatékonyabb mesterfogásokat bemutató - e-mailben küldött - sorozat.
  • Webkamerás cset Gevával: számítógép használatról, s a gevapc.hu-n fellelhető és remélt témákban, heti rendszerességgel. Ennél a megoldásnál mindeki be tud jelentkezni a csetszobába, begépelve tudsz kérdést feltenni és élőhangban kapod a választ Gevától.

Valami más szolgáltatást szeretnél?

A szavazást - a bevezetendő ingyenes szolgáltatás kiválasztásához - szeptember 7-én indítjuk, addig hozzáadhatod saját kérésedet, javaslatodat is. Hogy melyik szolgáltatás kerül bevezetésre végül, azt együtt fogjátok eldönteni - a szavazataitokkal.

Teendőd

Figyelj, kövesd az eseményeket a gevapc.hu-n (pl jelöld a saját adataidnál, az Értesítéseidnél, hogy kérsz e-mail-t az új tartalom felkerüléséről), és most azonnal írd meg a javaslatodat az új ingyenes szolgáltatásra: Te milyen ingyenes szolgáltatást vennél szívesen igénybe? Az üzenetedet a Kapcsolat űrlap kitöltésével juttasd el hozzánk, köszönjük, várjuk mailedet

Utoljára módosítva: 
2021. október 02. 00:14
Hírlevelek: