3 kívánság ECDL feladatmegoldásokból

GevaPC Tudástár: 

A GevaPC Tündértől most 3-at kívánhatsz

Kívánj három ecdl vizsgafeladat megoldást magad számára - lépésről-lépésre leírva, elmagyarázva! A GevaPC Tündér 36 órán belül teljesíti, csak három lépés: 1. Töltsd ki és küldd el számunkra a megrendelőt 2. Fizess ezért az egyedi oktató csomagért a lehető leghamarabb; 3. Töltsd le a megoldás csomagot és máris használhatod. További részletek a feladatmegoldásokról, megrendelés teljesítéséről, mintafeladatokról. A 3 ECDL feladatmegoldás megrendelő máris elérhető.

3 megoldott ecdl vizsgafeladat leírva, elmagyarázva

A három legerősebb előnye: 1. Gyakorlottá tesz - akár egyetlen lépést is visszaolvashatsz, visszanézhetsz annyiszor ahányszor szükséges; 2. Magabiztossá tesz- ellenőrizheted az általad gondolt, kiszámolt, elvégzett megoldást, ezáltal nagyobb önbizalomra tehetsz szert; 3. Bölcsebbé tesz - láthatsz, olvashatsz olyan trükköket és lépéseket, amelyek egyszerűbbé és könnyebbé tehetik a további számítógép használatot, bővítik az ismereteidet. További részletek a feladatmegoldásokról, megrendelés teljesítéséről, mintafeladatokról. A 3 ECDL feladatmegoldás megrendelő máris elérhető.

3 ecdl kívánság aktuális ára

3 részletesen kidolgozott ecdl vizsgafeladat megoldása most
2 400 Ft
lényegesen kevesebbe kerül, mint 1. Tanárral, oktatóval végigbeszélni, 2. Egyedül rájönni a megoldásra 3. Egyszer megismételni a vizsgaközpontban a vizsgát Annál lényegesen kevesebbe kerül, mint amennyibe ezeknek a feladatoknak csupán a leírása kerül, a hozzá szükséges tudás értékéről nem is beszélve - az árából még többféle adót és járulékokat fizetünk! További részletek a feladatmegoldásokról, megrendelés teljesítéséről, mintafeladatokról. A 3 ECDL feladatmegoldás megrendelő máris elérhető.

3 ecdl kívánság teljesülésének feltétele

1. Kizárólag saját felhasználásra kapod a megoldott feladatokat, ezzel támogatod hosszútávon a GevaPC munkáját, amellyel az ecdl vizsgára készülőket megerősítheti a tudásukban. 2. Tudomásul veszed, hogy a számodra összeállított csomag egyedi azonosítóval kerül ellátásra, amely az esetleges visszaélések tisztázására szolgál, így egyben felelősséget is vállalsz a jogtisztaság megőrzéséért. További részletek a feladatmegoldásokról, megrendelés teljesítéséről, mintafeladatokról. A 3 ECDL feladatmegoldás megrendelő máris elérhető. Ui.: indulásnál nem minden modul vizsgafeladataiból lehet hármat kérni, s az igények szerint bevonhatók később más modulok is.

Utoljára módosítva: 
2021. október 02. 00:07
Hírlevelek: