Saját értesítő

Nincs hírlevél a GevaPC honlapon, de mégsem kell rendszeres értesítő, e-mail nélkül maradnod, ha ilyen módon szeretnél tájékozott maradni :-)
Hírlevél: Hírek, információk továbbítása e-mail formájában, a szolgáltatásra feliratkozott felhasználók számára. Az információ áramlás egyirányú.
- ahogy az a GevaPC szótárban is feljegyzésre került (a csillagozott szónál a csillagra mutatva, egérrel kapod a magyarázatot, definíciót). Hírlevél helyett könnyűszerrel megteheted, hogy regisztrációt követően, a saját adatoknál kéred a Saját értesítőt, s itt ki is tudod kapcsolni ha már mindent tudsz és nincs a továbbiakban szükséged informatikai ismeretekre. (a mellékelt ábrán is láthatod ezt az oldalt.) Amikor bejelentkezel, akkor a Navigációs menü helyén találod a saját felhasználói neveddel címzett blokkot, a személyesen neked szóló ajánlatokkal, lehetőségekkel - közöttük a Saját adatok menüpontot/linket is. Nos, erre a linkre kattintva tudod szerkeszteni a felhasználói fiókod adatait - pl jelszót, honlapod címét, ... - itt találod egy külön fülön a Saját értesítőm-t, vagyis a mellékelt képen is mutatott helyet. Egyszer kell beállítani hogy kéred az értesítőt a honlapon megjelenő új tartalomról, s amíg ezt ki nem kapcsolod, addig a mail fiókodból értesülhetsz. Ez alapján az e-mail alapján el tudod dönteni, hogy érdekel-e vagy sem. Egy kattintással meg tudod nyitni és azonnal olvasni ha érdekel. A hozzászólásokról is rendelkezhetsz ezen az oldalon. A tartalmakhoz hozzászólhatnak és ezekre válaszokat kaphatnak a regisztrált felhasználók, s ha ez érdekel, hát erre is kiváló az értesítő. Bízom benne, hogy hasznos infókat kaptál tőlem a GevaPC értesítőjéről. Ha kérdésed van, akkor írj a Kapcsolat űrlappal, vagy szólj hozzá itt a honlapon, nem hagyom válaszolatlanul :-)