Honlapkészítés ajánlat, 1-szeri, rendkívüli lehetőség!

Honlapkészítés ajánlat, 1-szeri, rendkívüli lehetőség!

Honlapkészítés ajánlat - kinek ajánlom?

Ajánlom: magánszemélyeknek, kisvállalkozóknak, mindazoknak, akiknek fontos lenne immár online megjelenni a netezők előtt.

Ajánlom mindannak, aki úgy látja, hogy a honlap befektetés a vállalkozás sikeréhez!

Ez most egy jövedelmező befektetés, ne hagyd ki!

Előnyök

  1. lényegesen olcsóbb, mintha egyedi ajánlatra készülne. Később bármikor bővíthető, egyedi funkciókkal, egyedi megjelenést ad: saját logo használatával, a logo színeivel harmonizáló egyéb színekkel(linkek, gombok, vonalak és kitöltő színek),
  2. Korlátozás nélkül tölthetők fel termékek, szolgáltatások, hírek - nem csak az induló tartalmak, de később bármikor, ahogy bővül a kör.
  3. Bemutatkozó oldal, kapcsolati oldal szerkeszthető, A használatát kell csak megtanulni - erre elegendő 1 napot szabaddá tenni.
  4. A tartalmak szövegének megalkotására elegendő az ünnepek utáni időszak. Bebiztosítani már most szükséges, a kedvező ár miatt.
  5. Határidőig fizetendő előleg számla ellenében - 50 eFt, átvételkor fizetendő 50 eFt
    --- ennyiért, ilyen olcsón még sosem adtam, de másoktól sem remélhetsz ilyen áron, egyedi honlapot :-)
  6.  

Bevezető ár a legfrisebb honlap forrással készült honlapokra: Drupal 8 alapon, Bootstrap grid megjelenéssel

Honlapkészítés ajánlat, nézd meg a demot!

A demo oldalon is láthatod és kipróbálhatod a fő funkciókat: A kapcsolat oldalon a készítő GevaPC Informatika elérhetőségei vannak, ezt természetesen saját adatokkal töltheted fel.

A honlap tartalma demo - azaz bemutató jellegű, érdemi jelentése nincs. A demo oldal megtekinthető: https://dr8.gevanet.hu (ha jelzed a kapcsolat űrlap segítségével, akkro belépési jogot is adok hozzá, hogy körülnézhess, kipróbálhasd mennyire egyszerű az üzemeltető/tulajdonos dolga :-)

Honlapkészítés ajánlat - ár és fizetés

...ajánlathoz, a demo oldal linkjéhez és a megrendeléshez kattints át a GevaPC honlapkészítés, 1-szeri, rendkívüli ajánlat !

Bízom benne, hogy a megrendelőim között üdvözölhetlek, azon megrendelőim között, akiknek fontos a jövőbe befektetni - a sikeredért veled dolgozom.