admin blogja

Honlapkészítés ajánlat, 1-szeri, rendkívüli lehetőség!

Honlapkészítés ajánlat, 1-szeri, rendkívüli lehetőség!

Honlapkészítés ajánlat - kinek ajánlom?

Ajánlom: magánszemélyeknek, kisvállalkozóknak, mindazoknak, akiknek fontos lenne immár online megjelenni a netezők előtt.

Ajánlom mindannak, aki úgy látja, hogy a honlap befektetés a vállalkozás sikeréhez!

Ez most egy jövedelmező befektetés, ne hagyd ki!

Hírlevelek: 

Hírlevelek

A gevapc honlap immáron 5-dik éve üzemel, jócskán meghízott, nem csak a tartalmat illetően, s nem csak a külleme változott az elmúlt évek során. Folyamatos fejlesztői munka eredményeként - a drupal.org közösségnek köszönhetően - frissült és újult a honlap. Néha át kellett alakítani egyik vagy másik funkciót, hogy korszerűbb megoldással tudjuk látogatóinkat, azaz Téged is kiszolgálni. Történt némi hiba a hírlevelek körül...
Hírlevelek: 

Hogyan tovább?

szavazás állása

Szavazás állása most

Jól láthatóan fej-fej mellett van a képszerkesztés(30%) és a táblázatkezelés(34%) témakör - ami az érdeklődést mutatja a szavazatok alapján. Szövegszerkesztésből és az adatbázis-kezelés témák messze lemaradva... A szavazást nyitva hagyom, lássuk folyamatosan a hozzáállást! Egyelőre nem fogalmazza senki hozzászólásában mit is nem tud, mire lenne szüksége a táblázatkezelés témában, excelhez kapcsolódóan. Hogyan tovább?
Hírlevelek: 

Újdonság a Gimp Suliban

Képszerkesztés videóvalKépszerkesztés videóvalA Gimp Suli-ban - képszerkesztés ismereteket oktató virtuális tanteremben - a látogatók és regisztrált felhasználók által leadott szavazatok alapján indul útjára egy új szolgáltatás. Mától rendelhetők a tananyaghoz készült videók, tehát önmagában a Gimp Suli oktató videóiból összeállított kollekció.
Hírlevelek: 

Álljunk meg...

...egy statisztika erejéig. Néhány perc a múltnak, számvetés, de csak azért, hogy lássuk hová tartunk. Egy év nagy idő, 2 év több, ... a gevapc.hu honlap a negyedik évébe lépett ... Nem szoktam summázást tartani korábban, hiszen én naponta tapasztalom meg valamilyen formában, hogy jönnek a látogatók, számuk nő, kérdeznek, hozzászólnak... a látogatók pedig azért jönnek, mert olyat találnak itt, amire szükségük van... Igazolja mindezt a sok-sok üzenet, mail, vendégkönyvi bejegyzés

Hírlevelek: 

Hamarosan új megjelenéssel...

Kedves Felhasználók! Köszönöm, köszönjük a 2009-es év együttműködő netezőinek a gevapc.hu honlap sikerét, a 2009-es év sikerét. Haladjunk továbbra is együtt! 15 órától15 órátólHétfőn - 2010. január 4-én - délután kb 15 órától karbantartás kezdődik. Most azonban a szokásos karbantartáson túl meg is újul a GevaPC Felhasználói Tudástár, új megjelenést kap. Elnézést kérünk a kellemetlenségért, legkésőbb kedden reggel ismét elérhető lesz a tartalom, egy - reményünk szerint mindenkinek tetszetősebb küldővel.
Hírlevelek: 

Saját értesítő

Nincs hírlevél a GevaPC honlapon, de mégsem kell rendszeres értesítő, e-mail nélkül maradnod, ha ilyen módon szeretnél tájékozott maradni :-)
Hírlevél: Hírek, információk továbbítása e-mail formájában, a szolgáltatásra feliratkozott felhasználók számára. Az információ áramlás egyirányú.
- ahogy az a GevaPC szótárban is feljegyzésre került (a csillagozott szónál a csillagra mutatva, egérrel kapod a magyarázatot, definíciót). Hírlevél helyett könnyűszerrel megteheted, hogy regisztrációt követően, a saját adatoknál kéred a Saját értesítőt, s itt ki is tudod kapcsolni ha már mindent tudsz és nincs a továbbiakban szükséged informatikai ismeretekre.
Hírlevelek: 

Mégsem kérem a lakcímedet...

...az új reklám(spam)törvény módosult

Tavaly óta foglalkozom a gondolattal és szembesülök félelmeimmel, hogy mi lesz, mi legyen a spam törvény életbelépésekor a honlapomon... Akkor úgy döntöttem, hogy az utolsó pillanatig kivárok, az nem lehet hogy el kellejen riasztanom azokat a felhasználókat, akik _csak_ bővíteni szeretnék számítógépes és internetes ismereteiket azzal, hogy az egyik legkényesebb személyi adatukat - lakcímüket - kérem el az új tartalom értesítőjéhez, hozzászólás értesíctéshez, hírlevélhez...
Hírlevelek: 

A lakcímedet kérem

Igen, életbe lépett a 2008. évi XLVIII. törvény a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól, vagyis az új spam törvény. Ennek értelmében kérem minden regisztrált felhasználónktól, hogy a honlapon bejelentkezve adja meg a regisztráció típusát, vagyis hogy a regisztráció céges vagy magán jellegű. Aki magánemberként regisztrált - a törvény értelmében - szükséges megadnia a lakcímét.
Feliratkozás RSS - admin blogja csatornájára