A lakcímedet kérem

Igen, életbe lépett a 2008. évi XLVIII. törvény a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól, vagyis az új spam törvény. Ennek értelmében kérem minden regisztrált felhasználónktól, hogy a honlapon bejelentkezve adja meg a regisztráció típusát, vagyis hogy a regisztráció céges vagy magán jellegű. Aki magánemberként regisztrált - a törvény értelmében - szükséges megadnia a lakcímét. A lakcím megadásával beleegyezésedet adod ahhoz, hogy amennyiben bármilyen e-mail értesítést kérsz a honlapról - új tartalom beküldéséről vagy hozzászólás értesítést, hírlevelet - ahhoz hozzájárulásodat is adod.

Adataid megadása

ÚJ regisztrációnál az adatokat meg kell adni, enélkül már nem lehet felhasználónk senki, a régi felhasználók pedig az alábbiak szerint adhatják meg a szükséges infót: - A baloldali menübárban találod a saját neveddel jelzett saját menüdet, s ebben találod a Saját adatok menüpontot. - Elsőként a Szerkesztés fülre kell kattintani, majd az Adataim feliratúra. - Külön lapra - Adataim felirattal - kerültek a törvény által előírt feltételek szerinti mezők: - Regisztráció típusa: Válassz a két lehetőségből - Magánszemély lakcíme: Ezt a mezőt akkor kell kitölteni, ha az előző opciónál a magánszemély regisztrációt jelölted. Köszönöm, ha megteszed az adataid módosítását és ezzel hozzájárulsz ahhoz, hogy a törvényekben foglaltak szerint tudjuk a honlapot továbbműködtetni.

RSS + lehetőséggel

A megadott lakcímeket teljesen zárt helyen tároljuk, ehhez kizárólag a honlap üzemeltetője fér csak hozzá. Senkinek nem adjuk ki, nem adjuk tovább és nem is használjuk semmi másra, mint amire a törvény kötelez bennünket. Ha valami ok miatt mégsem szeretnéd megadni a lakcímedet, akkor is van lehetőség a tartalom követésére, ehhez olvasd el egy korábbi írást az RSS-ről.