19. feladat

Sziasztok!
ECDL vizsgára készülök hétfőn táblázatkezelésből és sajnos a 19. feladat következő részét nem tudom sehogysem megcsinálni:
10. Készítsen másolatot az eredeti táblázatról (A1:E19) egy másik munkalapra (ívre) a következők szerint:
- Ha az eredeti táblázat mennyiségi adatai változnak, módosuljon a másolt táblázat is!
- A másolt táblázatban minden mennyiségi adat ezredrésze jelenjen csak meg!
Ha valaki tudja a megoldást legyenszíves írja meg! Előre is köszönöm!

Kérdezze +: 

A másolást csatolva kell beillesztened, ehhez a részletes leírást itt találod. Amikor csatolva beillesztetted jöhet az ezerrel való osztás:
  1. Jelöld ki a másolt táblázatban a B2:E19 tartományt! (a másolt táblázat az A1:E19 tartományba került) az aktív cella ekkor a B2 cellán van, de a továbbiak szempontjából lényegtelen.
  2. A szerkesztőlécben megjelenik az aktív cella tartalma pl. ='19. feladat mo'!B2 ha a 19. feladat mo nevű munkalapra hivatkozik a B2 cella.
  3. Kattints a szerkesztőlécbe a képlet végére és írd hozzá /1000
  4. A módosítás nyugtázásához a Ctrl + Enter billentyű kombinációt üsd le, hogy a kijelölt tartomány minden cellájába bemásolódjon a módosított képlet és kész
A feladat formázással is megoldható - kérdés, hogy a vizsgán melyiket fogadja el egy vizsgabiztos! Kérem a honlap vizsgabiztos felhasználóját, hogy válaszolja meg, köszönjük. A formázáshoz:
  1. Jelöld ki a másolt táblázatban a B2:E19 tartományt!
  2. Formátum / Cella...
  3. A Szám lapon jelöld be a Szám kategóriát, 0 tizedes jegyet, ezres tagolás nincs, majd válts át az Egyéni kategóriára.
  4. A Formátumkód: feliratú mezőben egy darab 0-t látsz. Ide a 0-ás karakter mögé kattintva és bevíve egy szóközt, a formázott számoknál az utolsó ezrest elnyomod, ezáltal a cellában az érték ezrede látszik csupán. A tizedes jegyek száma persze itt is állítható.
Megjegyzés: ide nem, de a fent is jelzett íráshoz csatolni tudtam azt a munkafüzetet, amelyben a 19. feladat 10. részfeladata meg van oldva: másolat lapon másolva és formázva van a táblázat, míg a másolat2 lapon a mennyiségi adatok ezrede, osztással. Geva

Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Üdv.: Zoz