Aktualitások

Ebben a rovatban olvashatja legfrissebb ajánlatainkat, akcióinkat és induló új szolgáltatásainkat, bevezető termékeinket. Egyes ajánlatunk partnerünkkel, partnereinkkel közös megvalósításban történik. Nyitottak vagyunk az új partnerségre, együttműködésre is. Mindezeket természetesen megtalálhatja az érintett téma rovatában is, itt azonban együtt láthatja valamennyit. Amennyiben nem találja a keresett szolgáltatást, úgy írjon e-mailt.

Gimp Suli - képszerkesztési ismeretek online

Gimp Suli a régi jól bevált virtuális tanteremben - frissítve, megújítva.

A Gimp Suli nem egy új találmány, sokkal inkább egy jól bejáratott virtuális tanterem.

számítógépes képszerkesztésszámítógépes képszerkesztés

Számítógépes képszerkesztés

A számítógépes képszerkesztés fogalma alatt van ki a digitális gépével készült felvételek átméretezését érti, van ki a saját fotójának a korrigálását, s van ki rajzolást ért, s sorolhatnám még... a számítógépes képszerkesztés mindehhez szükséges ismeretet magában foglalja. (és sokkal élvezetesebb, mint amit a fogalom sugall, ezért könnyű megtanulni is) Nézzük milyen munka avagy éppen hobbi területen-, és miben jön jól a számítógépes képszerkesztés ismeret.
Gimp Suli belépőGimp Suli belépőA jelentkezési határidő lejártával (május 8. 23:59) - a jelentkezők regisztrációs dátuma alapján (a jelentkezők ebben a listában ellenőrizhetik a sorsolást) - a Képszerkesztés Suli GevaPC felhasználóknak felhívásban meghirdetett sorsolásra beérkezett jelentkezések közül az ingyenes belépőt nyerte brigi nevű felhasználónk, regisztrációjának időpontja: 2007-12-16 23:07 azaz 2 éve és 20 hete regisztrált felhasználója a GevaPC honlapnak.

...egy vissza nem térő lehetőség számotokra

Gimp Suli belépő sorsolásGimp Suli belépő sorsolás1996 augusztusa óta működik a gevapc.hu honlap. Számtalan írás, ismeret és kérdés-felelet került már fel, olvasható ebben a folyamatosan bővülő tudástárban. A legfontosabbak a regisztrált felhasználóink, hiszen honlapunk az Ő mindennapjaikat hivatott megkönnyíteni a számítógépen végzett munkájukban, tanulásban. Kizárólag GevaPC felhasználóknak szól az ajánlat,
olvasd tovább...
Feliratkozás RSS - Aktualitások csatornájára