Táblázatkezelés sziporkák

GevaPC Tudástár: 

Sziporkák Hamarosan egy új szoftvert tesztelünk a gevapc.hu-n, magyar fejlesztésű autorespondert. Az autoresponder segítségével ingyenes mail tanfolyam - gevapc-sen szólva sziporkák következnek majd, legelőször a táblázatkezelés témakörből.

Jössz tesztelni és közben tanulni? Csak fel kell iratkoznod az ingyenes sziporkák sorozatra.
Gyere, mert jól jöhet - nem csak vizsgán és főleg nem csak a vizsgán :-)

Miért éppen táblázatkezelés?

Ennél a témánál ütköznek ki leginkább az alap ismeretek fontossága és egy ilyen sorozattal vidáman és könnyedén kiegészíthetők az ismeretek: hiába számolsz célértéket, készítesz brilliáns grafikont vagy kimutatást, sántítani fog a tudományod, ha nem tudod bevinni az adatokat pl, ...

Amit már most tudni a táblázatkezelés sziporkákról:

  • naponta megy a feliratkozóknak egy e-mail, benne egy-egy tudás-sziporka.
  • bármikor iratkozol fel a sorozatra a sziporkákat az elsőtől kezdve - napi rendszerességgel - kapod - az első sziporkák a táblázatkezelés ismereteidet fogja fényesíteni, erősíteni.

Miért tudás-sziporka©!

- mert villanni-, csillanni fog, majd meglátod fogsz még Te is a fejedhez csapni, hogy nahát :-) - rövid lesz, egy-egy mail tartalom 1 azaz egy perc alatt átolvasható és kipróbálható.

Szóval ez kell neked is! napi egy perc és mi-mindent megtanulsz...

Jössz? Segíted letesztelni az autorespondert? - Csak a saját tudásodat kell menet közben fényesítened vele, a végén elmondanod milyen volt és ehhez képest milyen legyen a következő.

Benne vagy? Addig is regisztrálj, ha eddig még nem tetted volna meg, mert a sziporkák kizárólag regisztrált felhasználóink számára lesz elérhető.

Figyeld a gevapc.hu-ról érkező híreket, de az a legjobb ha feliratkozol az új tartalom értesítőre, regisztrált felhasználóként ezt is meg tudod tenni,a saját adataidnál.

Az értesítésben azonnal tudni fogsz a sziporkák indulásáról.

Utoljára módosítva: 
2020. május 06. 23:42