freemail.hu, citromail.hu és gmail.com

Visszapattanó üzenetek, freemail, citromail
gyakori hiba - figyelmeztetéssGyakran nem működnek a freemail és citromail fiókok, a gmail fiókokat pedig többen .hu végződéssel adják meg a regisztrációnál... Köszönöm a jelzéseket a két mail fiók tulajdonosaitól a legválogatottabb hibajelenségekről, sajnos ezzel nem tudunk mit kezdeni, a hiba a mail fiókban - és az üzemeltető szolgáltatásában van. Nekünk is gondjaink vannak belőle, hiszen a honlapról küldött hírlevelek és e-mailek rendre visszapattannak és bizony ezzel sok-sok munka adódik, mire kiválogatja az adminisztráció a valódi teendőket megkívánó mail üzenetek közül.

Freemail és citromail tulajdonosok, freemail.hu és citromail.hu mail címmel regisztrálók!

Mi honlap tulajdonosok nem szeretjük ha ezzel a mail fiókkal regisztrálsz vagy iratkozol fel hírlevélre. Keserves tapasztalat, hogy amikor megcsípjük azt az idősávot - amit persze előre nem tudni -, amikor valamiért nem működnek a freemail fiókokat kiszolgáló szerverek, akkor sajnos visszapattannak az oda küldött email-ek. Ezzel pont úgy viselkednek, mint amikor nem létező email cím lenne vagy olyan email cím, amely megszűnik.

Freemail.hu vagy citromail.hu a választottad és szereted?

Szíved joga választani, ám kérlek ne haragudj, ha néhány visszapattanást követően töröllek a weboldalamról: ilyenkor neked sincs fogalmad sem róla, hogy kik akartak neked írni és én sem tudhatom, hogy létezik-e az email címed. Mindenkinek jobb ha töröllek! Arra is volt számtalan példa, hogy a melléklet nem érkezett meg az email-el a fiókba :-O.

Sajnálni fogom, ha ezért elveszítlek akár innét a honlapról, mint regisztrált felhasználót vagy bármelyik hírlevél olvasójaként :-(

Kérlek, ha van másik-, megbízhatóbb email fiókod, akkor a gevapc.hu-nál, bejelentkezést követően, módosítsd az elérhetőségedet. Köszönöm a megértésedet!

freemail.hu és citromail.hu mail fiókok belépési pontja a neten

A következő dolgokban tudok segíteni: Azt is tapasztalom, hogy sokan áttérnek gmail-es fiókra, ami jó ötlet, hiszen a gmail nem okozott még béta változatában sem akkora és olyan nagy bonyodalmakat, mint a freemail vagy citromail fiókok már többször is történelmük során...

gmail fiók használóihoz, belépés a gmail fiókba

https://mail.google.com/

Fontos: Arra figyeljenek az új gmail tulajdonosok, hogy regisztrációnál helyesen adják meg e-mail címüket, hiszen hibás e-mail cím megadásával sajnos nem fognak tudni egyszer sem belépni a honlapra.

A leggyakrabban elkövetett hiba, hogy a mail cím végződése a .com helyett .hu
A gmail-nek van ugyan .hu végződésű változata, de nem ez az általánosan elterjedt mail fiók használat a Google-nál, még a magyarok körében sem.

A hibás e-maillel megadott regisztrációkat töröljük a rendszerből :-(