Hiúságok vására

a kóstoló borítójaa kóstoló borítójaJó volt, jól éreztem magamat :-) Végigkóstóltam minden teát: a kedvencemet is megleltem, s most sem csalódtam. A Gárdonyi teaház olyan meglepivel szolgált, hogy csak no! Ott ugyan nem főztek teát, ám olyan, látványában is kedvcsináló kóstolót kaptam, hogy első dolgom volt itthon megfőzni az 'útilemózsiát', lásd a mellékelt fotót :-)
Kipróbáltam a masszázsfoteleket, ... Apropó! Kedves nőtársam a kezembe nyomta az összeállított reklámanyagot egy tetszetős reklámszatyorban, s levegővételnyi időt sem hagyva már odébb is tessékelt, mondván: ebben minden infót megtalálok, s ha érdekel érdeklődjek... hm... gyanítom kár volt a reklámanyagra költeniük. Hát igen, lehet így is lehet úgy is csinálni.

A Stíl-Konzult standjánA Stíl-Konzult standjánOlyan témákkal is foglalkoztunk a vásáron, mint pl a karrier és imázs (Stíl-Konzult Kft standja), amely immáron hozzátartozik az életünkhöz, a mindennapjainkhoz, hiszen nem mindegy miként jelenünk meg kivül, s belül is a munkahelyen :-) Nekünk nőknek feltétlenül kell a magabiztosságunkhoz, hogy tökéletes összhangban legyen a külsőnk és a belsőnk, nos a Stíl-Konzult ezt tanítja. Én jól éreztem magamat a bőrömben náluk :-), köszönet érte.
Jólesett felüdülni némi oxigénnel, elfogyasztani egy kis friss zöldséget francia dresszinggel, megkóstolni a gyulai hársmézet, mert hogy az egészség is fontos, s ha nekünk nőknek fontos és figyelünk rá, általunk a család egészsége is biztosított :-)
Majd elfelejtem: elcseréltem (helyben) a 10 éves Suzukimat egy új OpelCorsa-ra :-) Bár még ma is a Suzukival járok, ám köszönöm Richter Csaba értékesítőnek ezt a szép napot.