ECDL Súgó

Az ECDL Súgó segítségével sikeres ECDL modulvizsgát tehetsz, alaposan megtanulhatod a számítógép használatát :-)

Nem kell tanfolyamra járnod, nem kell nagy költségekbe verni magadat és akkor tanulsz, amikor számodra a legalkalmasabb: Itt a GevaPC ECDL Súgójában a Te kérdéseid megválaszolása és a sikeres vizsgád a legfontosabb - a Te tudásod növelése a fontos! Amit itt kapsz: 2006 augusztus 20. óta folyamatosan feltöltött ismeretek + a felhasználók kéréseinek ingyenesen eleget téve (kiterjedt kérdezz - felelek, ingyen tanácsadásban feltett és megválaszolt kérdések, számtalan e-mail megkeresés nyomán, ...) - hatalmas nagy ismeret anyag. A GevaPC honlap vendégkönyve tanúsítja - közel sem teljes képet adva - a sikeres működést.

Részesülhetsz Te is ebből a sikeres ismeretanyagból

Az ECDL felkészülést egyedülálló módon támogató ismeretanyag a Tiéd lehet Előfizetés Megrendelése

Előfizetői konstrukció

Három havi előfizetői tagság Teljes hozzáférés az ECDL Súgó könyvhöz, amely
8 modul ismeretanyagát tartalmazza: 1 - 7. modul, + 9. modul Honlapkészítés modulhoz: - kritikus ismeretek tudástára, - kidolgozott vizsgafeladatok, - kérdezés, hozzászólás lehetősége bármely könyvoldalnál, ismeretanyagnál is, - hozzáférés a honlap teljes tartalmához, - csatolmányokból letöltési lehetőség, - hetente egy új ismeretanyag, amelynek témáját az előfizetők javaslatai, kérései alapján választunk ki, - tapasztalt, tudásában elkötelezett szakértő támogatását (Képzeld, középiskolai tanárok és felnőttképzési intézmények oktatói is innét vitték az ismeretanyagot oktatási segédletként, használták a tanítványaik tanulmányainak támogatásához :-)) Előfizetés Megrendelése ...tehát minden benne van, ami kellhet egy modul vizsgára készülődőnek és mindaz hiányzik belőle, amit amúgy minden vizsgára készülő saját maga is elsajátíthat

Mennyibe kerül?

Kattints és rendeld meg! (további részletek a megrendelő űrlapon) Előfizetés Megrendelése Ha nincs ennyi pénzed sem, akkor fizess be érte annyit, amennyit gondolsz, itt a gomb az induláshoz(PayPal felületén):
Szeretettel várlak hát az előfizetőim között. Megjegyzés: Kérlek, a befizetésnél add meg egy alkalmas helyen az e-mail címedet az azonosításodhoz, a honlapon szükséges jogosultságok kiosztásához és ahhoz, hogy fel tudjam venni veled a kapcsolatot a számla megírásához és továbbításához. Átutalással is fizethetsz, a kapcsolat űrlap segítségével kérheted az utaláshoz szükséges számlaszámot, köszönöm.
Utoljára módosítva: 
2012. január 09. 10:18
Hírlevelek: