Vendégkönyv

2006. október 12. 10 - Felhasználónk, 4 azonosítóval
Kedves leendő GevaPC partner! Én az a fajta tanítvány voltam (vagyok, mert utógondozás is van ám) akit kevésbé érdekelenek az oktatási sablonok. Személyreszabott, problémamegoldásal egybekötött egyszemélyes tréninget kértem, igaz ugyan, hogy nem alapok nélkül érkeztem a kurzusra. A tréning alatt olyan problémát oldottunk meg, amely cégünknél mérhető munkidő megtakarítást eredményezett a kollégáknál. A kapcsolódó alapismeretek átadsában Éva kiváló oktatói készségekről tett bizonyságot, így nem csupán szolgáltatást kaptam, hanem időtálló tudást EZ PEDIG NAGY ÉRTÉK. Zrubecz Péter üzletfejlesztéi menedzser
2008. március 24. 16 - Felhasználónk, 301 azonosítóval
Ha nem találtam volna rá erre az oldalra, azt hiszem kimaradt volna valami az életemből. Jól szerkesztett és jól átlátható. Az egyes témákhoz adott TANÁRI segítség Éva részéről mesteri. Ő tudja és átérzi azt, hogy vannak emberek, akik az informatika világában segítségre szorulnak. Ő ebben a rohanó időhiányos életben is megtalálja a lehetőséget a kapcsolattartásra a megfelelő segíségadásra. Úgy gondolom ez is egy NAGY ÉRTÉK.
2008. április 06. 19 - Felhasználónk, 301 azonosítóval
Ezen a Web oldalon mindig találok olyan új ismeretet, amit egyszerű "mezei" felhasználóként tudok hasznosítani a mindennapi munkám során. Most az irányított beillesztést tanultam meg. Köszönettel. Kertész Gyula, mint örök tanuló.
2008. április 14. 21 - Felhasználónk, 442 azonosítóval
Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget amit a GevaPC-től kapok! Az oldal segítségével a múlt héten 100%-os eredményt sikerült elérnem az ECDL táblázatkezelés vizsgán! Köszönöm Évának a sok segítséget!
2008. április 28. 19 - Felhasználónk, 496 azonosítóval
Ez a WEB lap sok-sok ujdonságot , tartogat számomra. Egyenlőre ismerkedem a tudástárral amit később biztosan hasznosítani tudok. Köszönet: egy újabb "örök tanuló "
2008. május 14. 18 - Felhasználónk, 476 azonosítóval
Köszönet e nagyszerű honlapnak!100%-osra sikerült megcsinálnom az ECDL táblázatkezelés vizsgát:)
2008. június 23. 11 - Felhasználónk, 552 azonosítóval
Tisztelt Szerkesztőség! Nagyon köszönöm a honlapjukon található segítséget, vagyis a sok példa megoldását a 4.modulhoz! Segítségükkel sikeres vizsgát tettem, és nagyon nagy mértékben hozzájárult az Önök munkája! További jó munkát kívánok, és remélem, hogy az adatbázis kezelésnél is legalább ilyen sikeres lesz az Önök honlapja! köszönettel Fazekasné Klára
2008. december 31. 13 - Felhasználónk, 590 azonosítóval
Új év Istene, tarts meg Magamnak S tarts meg mindenkit A réginek, Ha lehet: Boldog új évet kivánok. B.U.É.K.
2009. július 01. 18 - Felhasználónk, 1046 azonosítóval
Sziasztok! Köszönöm szépen a segítséget Geva-nak. A honlap nagyon sok segítséget nyújtott a sikeres ECDL bizonyítvány megszerzésében. A honlap és Geva segítségének köszönhetően alig 1 hónap alatt sikerült mind a 7 modult megcsinálnom. Köszönöm még egyszer. Ígérem nem feletkezem meg a honlapról, minden ismerősömnek fogok szólni hogy van egy szuper honlap ahol igazi kincsekre lehet találni. :-)
2009. október 10. 21 - Felhasználónk, 817 azonosítóval
Ma volt a 7 modul közül az utolsó vizsgám, adatbázis-kezelés, mely hibátlan lett! Az összes modulra való felkészülésben nagyon sokat segített a honlap és Geva is egyaránt! Nagyon köszönöm!!!
2009. november 14. 12 - Felhasználónk, 301 azonosítóval
Én itt nem győzök csak ámulni és bámulni. Mindig azt kívánom magamnak, hogy legyen már annyi időm amennyit itt ezen az oldalon kedvem szerint eltölthetnék. Annyi új ismeret anyaggal, témával találkozom, hogy már-már nem is tudom, hogy melyiket olvassam, tanuljam, mint meglehetősen amatőr és az informatikát szerető ember. A honlap készítőjének és üzemeltetőjének újra és újra köszönöm és kívánom, hogy még hosszú éveken keresztül késztessenek engem és azokat akit az ajánlásomra felkeresik ezt az oldalt ÁMULATRA, CSODÁLATRA. KÖSZÖNÖM.