Igen, eddig még mindig mindent megtaláltam
100% (2 szavazat)
Az új dizájn miatt nem találom a szokásos tartalmakat
0% (0 szavazat)
Nehézkesen találok meg bármit is
0% (0 szavazat)
Nem találtam meg amiért jöttem
0% (0 szavazat)
Összes szavazat: 2

fontos számunkra, hogy megtaláld amiért jöttél!

Kérlek, segíts nekem a gevapc.hu weboldal jobbá tételében, mondd el a véleményedet az alábbi szavazással, csak két kattintás:
Válassz egyet a lehetőségek közül, köszönöm a közreműködésedet! 

URL - mi is ez?

Mindenki, aki internetezik, találkozott már URL-el, hiszen minden weboldalnak van. Enélkül nem lehetne internetezni és nem tudnánk a weboldalakat felkeresni. Miért fontos ismerni az URL jelentését? Miért hasznos és mi az, amit még feltétlen tudni kell róla?

Hírlevelek: 
GevaPC Tudástár: 
Google fordító képességei 2020-ban

Régóta írok a Google fordítóról, megjelenésétől kísérve a fejlődés folyamatát. 2020-ban - ma - szöveget fordít, weboldalakat fordít, hangosan felolvas, példákat hoz és szinonímákat ajánl ... 108 nyelven.

Hírlevelek: 
GevaPC Tudástár: 
Szerkeszd Word-ben a pdf dokumentumot, azaz pdf to docx

Pdf dokut szerkeszd Word-ben, azaz 'pdf to docx'! Pdf dokumentumot Word-ben nyitjuk meg(miután konvertáltuk .docx fájlba) és szerkesztjük, de beszélünk a másik irányról is, azaz word dokumentum mentése pdf fájl-ba

Hírlevelek: 
GevaPC Tudástár: 
Gmail fiók keresés

A Gmail fiók keresés funkciója sokkal több lehetőséget rejt, mint elsőre gondolnánk. Nézzük pl mik azok a paraméterek a keresésnél!

QR kód gevapc.hu url-l, fotó: Pixabay.com

QR kód generálása, használata, előnye és egyáltalán mire jó?! Ha eddig nem ismerted, akkor a leírás alapján már Te is QR kód fan leszel. Holnap meg főleg!

A Qr kód tartalma

Kód a javából, megjelenése kép fájl! A QR-kód kétdimenziós vonalkód, pontkód.

Hírlevelek: 
GevaPC Tudástár: 
Gmail körlevél a címtárból, névjegyek használatával

Gmail körlevél - Gmail kör e-mail - elkészítése IS 2 elemből hozható létre: közös tartalom + adatbázis a változó részekhez. PL egy meghívó, közös rész a rendezvény szövege, változó részek a címzett megszólítása, email címe,..

HOAX a koronavírus körül - a fele sem igaz (fotó: Pixabay.com)

HOAX - mit hívunk így? ECDL és informatika vizsgán kérdés lehet, a mindennapokban a HOAX a mindennapjainkat nehezíti meg. Félelmet kelt és fokozza a meglévő feszültségeket. Már azt sem tudjuk honnét tudjuk, de tudjuk, hogy itt a világ vége.

Hírlevelek: 
GevaPC Tudástár: 
Feliratkozás GevaPC Tudástár RSS csatornájára